Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Taxi 924 despre colaboratorul care-și golea gunoaiele pe malul Oltului: „să remedieze urgent problema“

Taxi 924 despre colaboratorul care-și golea gunoaiele pe malul Oltului: „să remedieze urgent problema“

Conducerea companiei sibiene de taximetrie 924 arată că așteaptă de la colaboratorul surprins că-și arunca gunoaiele în Olt dovezi referitoare la faptul că a strâns mizeria lăsată în urmă.

Reacția conducerii Taxi 924 vine după ce un șofer al unui taximetru inscripționat cu numărul companiei a fost fotografiat în timp ce golea pe marginea Oltului gunoaiele dintr-o remorcă agățată după mașină, în dreptul localității Boița. Respectivul taximetrist a fost fotografiat de un alt sibian, care a postat imaginile pe Facebook. „Taxi 924 condamnă fapta de neexplicat și se delimitează de aceasta. În cursul zilei de ieri, 11 iunie 2017, într-o discuție telefonică i s-a spus să remedieze problema urgent și să ne aducă un punct de vedere scris din partea Primăriei Boița în care să fie specificat că s-a rezolvat problema într-adevăr“, se arată într-o reacție a companiei de taximetrie, transmisă redacției Turnul Sfatului. Potrivit imaginilor surprinse cu respectivul șofer, acesta a golit din remorca agățată după mașină moloz și alte resturi din construcții.

Citește și Acest taximetrist de la 924 aruncă o remorcă de gunoi în Olt

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Titi

Acum 6 ani

Scrie cat casa 924,dar voi o tineti cu 942.aveti ceva cu patronul de la 942?
Raspunde

942 sau 924?

Acum 6 ani

942 sau 924?
Raspunde

Sandra

Acum 6 ani

Luati-i licenta!! Sa vada si colegii lui..just in case.
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

stati linistit ca SIGUR n-au dus gunoiul la groapa de gunoi (sa plateasca, etc.)...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus