Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Circulația pe Maramureșului va fi închisă duminică

Circulația pe Maramureșului va fi închisă duminică

SC Apă Canal SA va efectua duminică, 16 iulie, lucrări de reparații la rețeaua magistrală de transport al apei pe strada Maramureșului. Pentru execuția acestei lucrări este necesară intervenția în carosabil și din acest motiv circulația pe strada Maramureșului, pe porțiunea dintre șoseaua Alba Iulia și strada Doljului, se va închide în data menționată de la ora 8 la ora 20.

De asemenea, un scurt tronson al străzii Vasile Cârlova, cel dintre strada Maramureșului și strada Olteniei se va închide traficului pietonal, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu. Șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare și anume străzile Doljului și Ștrandului, în funcție de direcția de deplasare.

Și traseele Tursib care tranzitează strada Maramureșului vor circula pe rute deviate astfel:

Pe traseul 17

În sensul de mers spre Ștrand se va circula: Gară … str. Maramureşului – str. Doljului – str. Bihorului – Ștrand În sensul de mers spre Gară se va circula: Ştrand – str. Bihorului - str. Gorjului – str. Maramuresului ……Gară

Pe traseele 16, 113, 116 În sensul de mers spre șos. A.Iulia se va circula: Valea Aurie - …… - str. Maramureşului – str.Doljului – str. Ştrandului - sos. A.Iulia  În sensul de mers spre Valea Aurie se va circula: …… sos.A. Iulia – str. Ştrandului - str. Gorjului – str. Maramureşului ………..Valea Aurie

În intervalul menţionat se va întrerupe furnizarea apei pentru consumatorii din cartierele: Ștrand I și II, Lazaret, Reșița, Lupeni, Oțelarilor, Gușterița, Ștefan cel Mare – zona blocurilor, Zona Industrială Est și zona cuprinsă între Șoseaua Alba Iulia – Turismului – Neculce – Malului. De asemenea, se vor înregistra scăderi semnificative ale presiunii în Orașul de Jos ( Piața Cibin – Turnului, 9 Mai – Constituției, Piața Gării – Regele Ferdinand, Uzinei – Parcul Tineretului – Hermann Oberth – Fabricii ).

La dispoziţia consumatorilor vor fi puse autospeciale cu apă menajeră ce se vor deplasa în zonele afectate în funcție de solicitările telefonice înregistrare la Dispecerat, anunță reprezentanții SC Apă-Canal.

Având în vedere aria afectată, la reluarea furnizării apa poate prezenta un aspect ușor tulbure, situație în care consumatorii sunt rugați să lase robineții deschiși pentru o scurtă perioadă de timp în vederea limpezirii apei.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, telefon 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

foto sibiuvirtual.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

averageJoe

Acum 6 ani

Si evident ca reparatiile la drum vor fi facute in stilul balega. Sunt de acord ca cei care astern asfaltul atata stiu, dar cei care verifica.. sunt boi si ei? Toate drumurile sunt varza, pline de lipituri execrabil realizate, facute in bataie de joc. Si primaria plateste. Madam primar, nu va e putin jena de cum isi fac subalternii treaba?
Raspunde

(-)

Acum 6 ani

Cred ca are niște insomnii insuportabile din aceasta cauza, săraca!....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus