Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

VIDEO Phoenix, Antract, Dan Helciug și Trooper, afterparty într-un local din Sibiu

VIDEO Phoenix, Antract, Dan Helciug și Trooper, afterparty într-un local din Sibiu

Membrii trupei Phoenix, cei de la Antract, Trooper și Dan Helciug au mers în Naf Naf, ieri, după întâlnirea Sibiu Guitar Meeting și după ce cei de la Phoenix au avut din nou ghinionul să își amâne concertul din Muzeul Astra, din cauza ploii.

O parte din artiști a luat loc pe terasa localului, în timp ce alții s-au așezat la mese din interiorul localului, printre clienți. După câteva minute de socializare, artiștii au început să cânte ad-hoc.

VIDEO:

covaci helciug in nafaf

Întâlnirea Sibiu Guitar Meeting a fost devansată cu o oră, din cauza ploilor anunțate, în schimb spectacolul Phoenix de pe scena de pe lac a trebuit reprogramat.

Concertul Arhaic Rock / Phoenix, Nicu Covaci și invitații săi se va relua astăzi, începând cu ora 20:30, după concertul susținut de către Nicolae Furdui Iancu și grupul instrumental Crai Nou, pe scena de pe lacul din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

miticii

Acum 5 ani

Dezinformare crasa referitoare la reluare de la 20.30 !!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus