Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Cea mai mare companie privată din Sibiu își schimbă directorul general. Planuri de extindere cu 1.000 de noi angajați

Cea mai mare companie privată din Sibiu își schimbă directorul general. Planuri de extindere cu 1.000 de noi angajați

Oswald Kolb revine în fruntea Continental, compania care activează în Zona industrială vest și care reprezintă cel mai important angajator privat din județul Sibiu.

Oswald Kolb a deținut funcția de director general al Continental Sibiu timp de șase ani (2008 - 2014), după care a preluat conducerea unității de producție a Continental din Tianjin (China). Cel care a asigurat conducerea unității de la Sibiu în acești trei ani, dr. Sami Krimi, a devenit directorul general al fabricii din Ingolstadt (Germania). Kolb revine în fruntea unei fabrici Continental care are la Sibiu aproximativ 3.500 de angajați. „Sunt bucuros să revin la Sibiu. Compania a crescut mult în ultimii trei ani, a ajuns la 3.500 de angajați. Locația s-a dezvoltat foarte mult în această perioadă: au fost lansate noi linii de producție și a fost construită o nouă clădire a centrului de cercetare și dezvoltare, iar investițiile au fost pe măsură. Sunt nerăbdător să contribui la proiectele viitoare și la creșterea locației“, spune Oswald Kolb, potrivit unui comunicat de presă emis de companie.

Continental Sibiu și-a început activitatea la Sibiu în urmă cu 14 ani, pornind cu 30 de angajați. Extinderile repetate ale unității din Zona industrială vest vor continua. „Planurile de viitor ale companiei includ extinderea spațiului de producție și a centrului de inginerie, precum și angajarea a aproximativ 1.000 de noi persoane în următorii ani“, mai arată sursa citată. Continental este unul din principalii colaboratori ai Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Sursa foto: Continental

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Tex

Acum 4 ani

Si iar se alege "praful" de continentalisti...
Raspunde

nobody like everybody

Acum 4 ani

Urmaşii fűhrerului fac legea in asemenea megacorporatii. Au probabil natural darul de a indobitoci masele . Toti angajatii de la companiile de gen au impresia ca sunt/apartin unei rase ariene , numai EI Muncesc, numai EI, conteaza, fara EI orasul ar fi mort, kaput, E bine ca sunt 3500 de locuri de munca oferite doar de Conti, dar, sa nu Uite " elitele" din Conti si alte lag are moderne ca peste Noapte giga-structurile astea pot pleca in Djibouti sau aiurea. ....atunici sa vezi aere si talente! !!
Raspunde

tare iarba fra

Acum 4 ani

vreau si eu ce-ai fumat
Raspunde

breloc

Acum 4 ani

In afara de haterii de mai sus care habar n-au despre ce vorbesc :)))))) astia minteau acum mai bine de un an ca planifica sa angajeze 1000 de oameni pana la finele anului (2016), pentru a ajunge la 4000 de oameni...iata-ne la jumatatea lui 2017 iar aburelile bagate atunci de catre echipa lor de PR inca sunt departe de a fi "implinite" (doar de aceea sunt abureli nu?). Angajati voi 1000 de oameni la pastele cailor, pana nu curatati mafia din middle-management, va doresc mult succes :) Aaa bine, posibil sa angajati in "urmatorii ani" 1000 de oameni, dar va vor si pleca vreo 6-700, asa ca...vedeti ca pestele se impute de la cap ;)
Raspunde

?

Acum 4 ani

ProIT, micul conti
Raspunde

Nino

Acum 4 ani

Daia (sic) vin studenți la alte firme si pleaca tineri de la Conti la alte firme.. Pentru ca le merge bine. La Conti. Sa fim seriosi. Ăștia cumpără pe bănuți inteligenta si fac profit. De fapt "daia"Au venit.
Raspunde

gadim putin?

Acum 4 ani

tu daca ti-ai face firma, nu ai avea interestul sa ai profit? ai merge in pierdere? dai faliment, dar plm, cine plateste cum platesti tu angajatii nu?
Raspunde

TEX

Acum 4 ani

nenea asta praf, Kolb...nu a facut nimic, decat sa stea linistit pe munca lui Roberto Wagner..."omul metru" cum ii mai ziceam...din cauza marimii pasului. in fine...conti...o e rampa buna de lansare...si cam atat!...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus