Duminică,
09.08.2020
Partial Noros
Acum
24°C

Ministrul Mediului, la Sibiu: Guvernul va restitui taxele de mediu din 2007-2017: de poluare, de timbru și timbrul de mediu

04 August 2017 15:07

Ministrul Mediului, la Sibiu: Guvernul va restitui taxele de mediu din 2007-2017: de poluare, de timbru și timbrul de mediu

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, se află vineri într-o vizită oficială la Sibiu, unde a vizitat mai multe instituții.

Cu această ea a declarat că pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern se află o ordonanţă de urgenţă cu privire la restituirea taxelor de mediu şi de timbru de mediu.

"Pentru că sunt la Sibiu, nu voi putea participa la şedinţa de Guvern de astăzi (vineri - n.r.), dar pot să vă anunţ că pe ordinea de zi, şi sper să fie aprobată astăzi, este ordonanţa de urgenţă privind restituirea tuturor taxelor, începând din 2007 -2017, respectiv taxă de poluare, taxele de timbru, inclusiv timbrul de mediu. Deci reparăm o nedreptate care a fost făcută cetăţeanului în această perioadă de timp şi cred că lucrul acesta este extrem de important, pentru că cetăţenii aşteptau ca aceste taxe să le fie restituite", a spus Gavrilescu într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.
Ea a adăugat că Guvernul României a luat hotărârea ca aceste taxe "să nu fie restituite pe bucăţi, pe faze, ci să fie restituite o singură dată".
"După ce această ordonanţă o să fie aprobată în Guvern, o să facem un comunicat de presă în care vom da mai multe detalii", a încheiat ministrul Mediului.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

iuliana

Acum 3 ani

Permiteți-mi sa folosesc aceasta ocazie, si sa aducem prinosul nostru de recunoștință , al întregii comunități sibiene, Maretului Partid, conducerii acestuia in frunte cu Domn Liviu, Erou intre eroii Neamului! Nici ca se putea mai bine, Festivalul Sasalailor si-apoi al nostru?..Cu bănuții nostri truditi din greu si pe care acum prin grija Luminii Călăuzitoare a PSD-ului, ne sunt returnați, indeplinindu-se un act de justiție naționala, vom putea mânca, bea si-mbata cateva zile la rând..Ulițele vor răsuna, dis-de-dimineața si pana noaptea târziu, de behaielile noastre vesele...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionut Vl

Acum 3 ani

Daca v-a da de ce v-a da,daca nu de ce nu. va-ti anvatat prost voi sibieni cu arfele astea de mare papitoi ce va-u intrat an cap m-ai nou..
Raspunde

Sibianca militanta

Acum 3 ani

Semnati petitia pentru interzicerea onaniei in parcul subarini dupa caderea noptii! Ne-am saturat s-a ne plimbam cu familile si sa ploua cu zmecleu!
Raspunde

Daniela Ciocanea

Acum 3 ani

Tu surioara, d-apoi ce-i acela "smecleu"? Si-apoi, pe seceta asta ce-i mai rau, sa te plimbi cu familia ori sa ploua, cum spui tu, cu smecleu?
Raspunde

maria

Acum 3 ani

Aceasta doamna promitea in mai, la Antena 3, ca intr-o luna se vor restitui banii,Au trecut 3 luni si vine cu alta minciuna. Pai ce OG ne trebuie daca exista sentinte definitive si irevocabile pe care statul le ignora cu nerusinare? Daca impotriva mea se pronunta o sentinta mai trebuie si OG pentru ca eu sa fiu nevoita sa respect sentinta?
Raspunde

iuliana

Acum 3 ani

Maria, ai perfecta dreptate, "subscriu" cum se spune pe-aici! In ceea ce privește Antena 3, este un post de mare "omenie"! Eu daca as avea putere, i-as lasa pe ăștia sa faca legile in tara, iar pe "pastor"l-as pune Președintele CCR....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus