Duminică,
05.12.2021
Innorat
Acum
-4°C

Primăria schimbă locul de depozitare a mașinilor ridicate pentru parcare neregulamentară

Primăria schimbă locul de depozitare a mașinilor ridicate pentru parcare neregulamentară

Deoarece vechea autobază Tursib, de pe Calea Dumbrăvii, se află în curs de demolare, Poliția locală Sibiu a fost notificată să folosească un alt spațiu de depozitare a mașinilor ridicate. Noul loc de depozitare se află tot în curtea unei societăți din subordinea Primăriei Sibiu.

De la înființarea Biroului de ridicări auto de către administrația locală, mașinile ridicate pentru parcare neregulamentară au fost depozitate într-un spațiu îngrădit din fosta autobază Tursib, de pe Calea Dumbrăvii (accesul la spațiul de depozitare al mașinilor se face din strada Arieșului). De la 1 septembrie 2017, însă, mașinile ridicate de biroul specializat al Poliției locale vor fi depozitate în curtea societății Drumuri și Prestări Construcții SA, societate al cărui unic acționar este Consiliul local Sibiu. „Se impune transferarea activității de depozitare a autovehiculelor și vehiculelor de orice fel, ridicate ca urmare a staționării neregulamentare pe partea carosabilă de pe raza teritorială a municipiului Sibiu la o altă locație, respectiv în Sibiu, str. Autogării, nr. 5 – 7 (actualul sediu al DPC SA)“, se arată într-un raport prezentat consilierilor locali sibieni.

dpc Curtea interioară a DPC

SC DPC SA este în insolvență, iar potrivit planului de reorganizare aprobat de creditori, printre bunurile scoase la vânzare pentru stingerea datoriilor se află și cea mai mare parte a sediului din strada Autogării, unde vor fi duse de la 1 septembrie mașinile ridicate neregulamentar.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

€€€€€€

Acum 4 ani

Sa schimbe si indicatoarele alea, ca-s absolut hidoase ! De unele dai cu capul daca ai putin peste 175.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, pana la urma cum rămâne: sunt hidoase sau esti tu cu capul in nori?....
Raspunde

MC.D

Acum 4 ani

...corect, iar cele de orientare sunt mai mari decat cele de pe autostrada...inutil de mari...oricum trebuiesc acum reactualizate dupa darea in folosinta a centurii ocolitoare...unele chiar te deruteaza si te trimit prin centrul orasului in loc sa te scoata spre centura...
Raspunde

fecioara

Acum 4 ani

Buna!Ema te urmaresc cu interes imi place aroganta ta subtila,mi-as dori sa aprofundam impreuna stirile zilei.Cu drag.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus