Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Minorul dispărut la sfârșitul lunii trecute a fost găsit

Minorul dispărut la sfârșitul lunii trecute a fost găsit

Cătălin Marius Lingurar, minorul de 15 ani care a plecat voluntar în 25 iulie de la o stână de  lângă Târnava a fost găsit ieri de polițiști.

La data de 30 august, în urma investigaţiilor efectuate în cazul minorului dispărut Lingurar Cătălin Marius, acesta a fost identificat pe DJ 142 G, între localităţile Copşa Mică şi Valea Viilor, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În 25 iulie, minorul a plecat voluntar de la o stână de pe raza localităţii Târnava şi s-a deplasat la rude domiciliate în municipiul Blaj, jud. Alba, unde a locuit până la data de 30 august. Minorul a fost încredinţat familiei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

PaceFacatorul de la Varsovia

Acum 6 ani

Asta-i de ''Crime and Investigation'':Minorul pleaca voluntar de la stina la rude.Detectivii il gasesc,dupa ample cautari,cu cini,infrarosii si informatori,dupa o luna jumate,la rude.Unde esti,Mannix?Unde ai plecat Colombo?
Raspunde

Nemilosu

Acum 6 ani

Mannix e plecat la Kojak si Colombo la McLaud :-)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus