Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Șeful Poliției despre cursele de mașini care au loc noaptea în oraș: Le solicit cetățenilor să ne sesizeze

Șeful Poliției despre cursele de mașini care au loc noaptea în oraș: Le solicit cetățenilor să ne sesizeze

Dacă ați auzit noaptea motoare turate sau scrâșnete de cauciucuri, aflați că nu sunteți singuri. Și că despre cursele de mașini care loc ocazional în Sibiu știe și conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În sensul giratoriul de la intersecția străzii Semaforului cu Ștefan cel Mare, la intersecția Bulevardului Mihai Viteazu cu strada Calea Dumbrăvii sau în sensul giratoriu de la intersecția cu strada Rahovei, chiar și pe bulevardul Vasile Milea, în toate aceste locuri au loc întreceri ad-hoc între șoferi teribiliști sau demonstrații de virtuozitate în spatele ”covirgului”, după lăsarea întunericului.

Comisarul șef Tiberiu Ivancea, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu spune că știe despre astfel de curse și că instituția pe care o conduce a primit anul acesta mai multe sesizări de la sibieni.

”În acest an au fost organizate mai multe acțiuni pe viteză, pe timp de noapte, și au fost constatate și câteva abateri. Noi luăm în calcul toate sesizările și pe municipiul Sibiu am avut mai multe primite de la cetățeni. Am luat măsuri și am verificat de fiecare dată locurile unde ni s-a spus că ar avea loc astfel de curse. Ele se știu: Mihai Viteazu, prelungirea spre Șelimbăr, pe Calea Poplăcii, sunt mai multe. Am dispus măsuri, am organizat acțiuni de patrulare în zonă, au fost și câțiva autori identificați… Nu cred că este un fenomen îngrijorător, nu au fost foarte multe sesizări. Le solicit cetățenilor să ne sesizeze de fiecare dată când observă astfel de comportamente în trafic”, a declarat comisarul șef Tiberiu Ivancea.
Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2016/08/24/drifturi-cel-mai-aglomerat-giratoriu-al-sibiului-miez-de-zi-si-ce-daca/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

sB01ERU

Acum 6 ani

Inseamna ca il cunoaste pe gayutzVL domu organ.
Raspunde

X

Acum 6 ani

Chiar nu se pot monta niste radare fixe pe zonele respective? S ar acoperi investiția în 2 luni!
Raspunde

SB 10 NUT

Acum 6 ani

IonutVL nu raspunde la comentarii! Astia is in stare sa dea ip-u tau la politie sa te gaseasca. Mai bine dati foc, scapa tu de parnaie si planeta de idioti.
Raspunde

Ema

Acum 6 ani

Interesant cum pe Strada Hipodromului s-au montat limitatoatore de viteza dar pe Rahovei se alearga seara cu peste 90 km/h. Iar in intersectia prostiei (Victoriei cu Transilvaniei )nu se face nimica . Zeci de accidente ,neacordari de prioritate la pietoni dar ei pun limitatoare pe o strada gen Hipodromului. Urmeaza limitatoare pe Balcescu pentru biciclete :))).
Raspunde

SB 10 NUT

Acum 6 ani

Pai sa puna limitatoare si la biciclisti, ca e plain de taximetristi care "ocolec" pe la pista de biciclisti de crezi ca parcheaza.
Raspunde

mitica

Acum 6 ani

Dar de ce sa dea cetatenii informatii, voi ce paziti ? miscati-va fundul si gasiti voi pe faptasi! De ce sa ne expunem noi cetatenii ? Unii avem familie, copii, etc ! Reclam un penal de-asta, si ajunge sa afle cine i-a facut reclamatie! NU NE EXPUNETI PE NOI! DE-ASTA sunteti platiti! Faceti-va datoria! Atat!
Raspunde

SB 10 NUT

Acum 6 ani

Nu te expune Politia. Si oricum sunt niste copii care o jucat prea mult NFS. Daca nu face nimeni plangere politia nu poate lua masuri deobicei. Asta este sistemu. Politia trebe sa respecte legea, altfel o sa ii acuzi de abuz in serviciu. Cand exista o plangere, sunt obligati sa faci ceva.
Raspunde

Ion Pop

Acum 6 ani

Eu zic ca poliția Sibiu sa mai omoare un ursulet. La asta se pricep, in rest nu sunt in stare sa prinda cativa vitezomani. Rusine!!!
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, da' "pândarii" ce au? Frica de întuneric, sau de faptul ca le-ar putea lua locul altcineva in cuibul conjugal?....
Raspunde

Vin Diesel

Acum 6 ani

A declar SB 10 NUT cu golful lui, care saptamana trecuta a triplat pe milea doua dacii 1300 :)) de ce vorbiti mai fratilor, ca nimeni nu e mai presus. Toti cand prindeti noaptea liber, va rupeti pistoanele si dati dupa ele ca eroii, cu masinutele voastre care au pana si 80 de cai nepotcoviti. :))
Raspunde

SB 10 NUT

Acum 6 ani

Sunt de acord cu tine. Ala cu golfu SB 10 NUT ii cel mai mare taran din parcarea de la prefectura.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus