Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Mircea Băsescu, eliberat condiţionat. Decizia este definitivă

Mircea Băsescu, eliberat condiţionat. Decizia este definitivă

Mircea Băsescu va fi eliberat condiţionat, după ce Tribunalul Constanţa a respins contestaţia DNA.  Fratele fostului preşedinte al României a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de influenţă. Hotărârea este definitivă.

Surse judiciare au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că cel mai probabil după-amiază, imediat ce ajung actele la penitenciar, Mircea Băsescu va putea pleca de la Poarta Alba, după ce Tribunalul Constanţa a respins contestaţia DNA.

Mircea Băsescu a fost condamnat, în luna iunie 2016, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost acuzat că a primit 600.000 de euro mită de la familia lui Sandu Anghel, dar, conform legii, el întruneşte condiţiile pentru eliberare condiţionată - are peste 60 de ani, deci execută doar o treime din pedeapsă, iar timp de 12 luni s-a aflat în arest preventiv sau la domiciliu.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

HOP

Acum 6 ani

i-o fii dat banii tiganului inapoi sau......va fi cumparat vreun vapor?pusi pe jaf astia de conduc tara asta !!!
Raspunde

(-)

Acum 6 ani

Bai impiedicatule, nu zi HOP pana nu ai sărit pârleazul
Raspunde

IQ

Acum 6 ani

Oligarhia politica da cu flit, prostul munceste si plateste taxe dar cel mai trist este cand nici nu realizeaza cum este el incalecat de analfabeti corupti, iata, victime ale justitiei.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus