Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Video | Motociclist prins cu 246 km/h pe A1

Video | Motociclist prins cu 246 km/h pe A1

Cea mai mare viteză depistată de polițiști în ultima săptămână, pe autostrăzile A1, A2 şi A3, a fost înregistrată pe A1 Sibiu - Deva, sâmbătă, 9 septembrie, când un bărbat în vârstă de 31 de ani, a fost prins conducând o motocicletă cu viteza de 246 km/h.

În ultima săptămână, 48 de șoferi care circulau cu viteză excesivă, pe autostrăzile A1, A2 şi A3, au fost depistați de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 246 km/h, pe autostrada A1 Sibiu - Deva, se arată într-un comunicat al IGPR.

Șoferii au fost înregistrați circulând cu viteze cuprinse între 181 km/h şi 246 km/h. Viteza maximă a fost înregistrată la în 9 septembrie, pe segmentul Sibiu – Deva, când un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a fost depistat conducând o motocicletă, cu viteza de 246 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile, transmit polițiștii.

Dintre abaterile conducătorilor auto, o parte au fost filmate și înregistrate de aparatul radar în mișcare, montat pe o autospecială neinscripţionată. Oprirea șoferilor s-a efectuat de o autospecială inscripţionată.

Șoferii au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei și le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

dancp2

Acum 4 ani

NU CUMPARATI BENZINA DE LA MOL MOTOCICLLISTUL ERA UNGUR?
Raspunde

altul

Acum 4 ani

Trebuia sa-i fie anulat permisul, dar cu drept de circulatie 90 de zile pt ca, daca vrea sa se sinucida sa aiba timp sa o faca.
Raspunde

Pop

Acum 4 ani

Nu mai opriti vitezomanii pe autostrada ! Politia Romana ar trebui sa schimbe procedurile si sa trimita amenzile acasa , nu sa sara politistul in mijlocul autostrazii cu mana pe chipiu ! Sau sa mearga in spatele vitezomanului cu girofarul pornit si sa il scoata intr-o parcare , cum se intampla in Cehia, Ungaria , etc .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus