Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Răspunsul Poliției la fotografiile de profil schimbate, pe FB:  Apreciem umorul și înțelegem mesajul…Vă asigurăm că scopul nostru nu este să dăm amenzi și nici nu avem normă

Răspunsul Poliției la fotografiile de profil schimbate, pe FB:  Apreciem umorul și înțelegem mesajul…Vă asigurăm că scopul nostru nu este să dăm amenzi și nici nu avem normă

Reprezentanții Poliției Române au postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj adresat persoanelor care și-au schimbat, zilele acestea, fotografiile de profil, incluzând în imagine și un polițist care scrie amenzi.

Polițiștii spun că apreciază umorul și înțeleg mesajul și chiar au colegi care au la profil o astfel de fotografie, dar transmit asigurări că nu au normă de amenzi. La finalul postării, polițiștii le mulțumesc celor care fac eforturi pentru a respecta restricțiile impuse pentru protejarea celor vulnerabili.

Iată postarea integrală:

Ne-am uitat pe net zilele astea și am văzut un polițist polonez care a descins în fotografiile de profil ale multor persoane.

Avem de făcut câteva precizări:

1. Apreciem sprijinul colegial primit, împreună putem face lucrurile mai bine. 2. Nu avem normă de amenzi, dar în caz că termină procesele-verbale poloneze, îi dăm noi modelul românesc. 3. Nu trebuie sa aibă lumânări la el, polițiștii nu împart lumină decât în propria familie. 4. Primele cuvinte pe care ar trebui să le învețe sunt ,,Hristos a înviat”, ,,bună ziua” și ,,mulțumesc”.

PS: Apreciem umorul și înțelegem mesajul…avem colegi care au la profil o astfel de fotografie. Vă asigurăm că scopul nostru nu este să dăm amenzi și nici nu avem normă.

Știm că majoritatea oamenilor sunt de bună credință și fac eforturi pentru a respecta restricțiile impuse pentru protejarea celor vulnerabili și le mulțumim pentru aceasta.

Ne dorim ca efortul pe care cu toții îl facem acum să fie unul cât mai scurt, iar când totul se va termina să îi avem pe toți cei dragi alături de noi. Acest lucru ține de modul în care fiecare dintre noi reușește să pună interesul comunității din care face parte deasupra interesului personal.

Vizualizari: 2690

Comentarii

3 comentarii

Marian

Acum 1 an

Chiar va rugam sa dati amenzi! Fara ele prelungim statul in casa la nesfarsit.
Raspunde

Un om chibzuit

Acum 1 an

Dar amendati si popi! Sau PF-ul Danila Talibanateanul a devenit cumva comandantul Politiei?
Raspunde

Sandu

Acum 1 an

Amendati sinporumbeii si randunelele si cainii si pisicile.. sa stea in cuib la izolare!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus