Miercuri,
01.12.2021
Innorat
Acum
6°C

BC CSU Sibiu a semnat parteneriat cu primul sponsor național

BC CSU Sibiu a semnat parteneriat cu primul sponsor național

Conducerea clubului de baschet BC CSU Sibiu anunță că a semnat un contract de sponsorizare cu AQUA Carpatica.

AQUA Carpatica, unul dintre cele mai importante nume de pe piața apelor minerale din România, este de astăzi, sponsor al BC CSU Sibiu. Compania care produce și comercializează AQUA Carpatica devine astfel primul sponsor național care se alătură echipei noastre, sprijinind performanțele sportivilor noștri.

”De-a lungul timpului am făcut asocieri cu fenomenul sportiv și am  încercat mereu, pe de-o parte să încurăjam consumatorii să facă mai multă mișcare, dar și să susținem efectiv performanța sportivă. AQUA Carpatica se alătura astfel echipei BC CSU Sibiu și o susține în obiectivele propuse în acest sezon. Ne dorim ca din ce în ce mai multe companii să aleagă să sprijine sportul în programele lor de CSR și să experimenteze un alt fel de marketing, unul orientat spre a le oferi oamenilor asocieri de valoare, memorabile și de lungă durată”, a declarat Valentina Vesler - Director PR & Comunicare, Valvis Holding.
Prezentă pe piața apelor minerale din România încă din anul 2000, AQUA Carpatica și-a dezvoltat un brand puternic la nivel național, iar boardul de conducere a decis să se alăture echipei noastre de baschet, începând cu sezonul competițional 2017/2018.
”Suntem extrem de onorați să avem în familia galben-albastră un partener național de renume, așa cum este AQUA Carpatica. Suntem mândri de fiecare nou partener care ni se alătură și decide să ne sprijine țelurile și idealurile în ceea ce privește performanțele pe care ni le dorim pentru echipa noastră de baschet. La mulțumim celor de la AQUA Carpatica pentru că ne sunt alături și suntem bucuroși să pășim împreună în noul sezon competițional”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.
AQUA Carpatica, sponsor al BC CSU Sibiu

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, cand spuneti "primul sponsor național" ce năzbâtii va trec prin caput? Sper, macar îndrăznesc sa sper, ca nu va gândiți iarăși la "ciorbica" de fasole...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus