Miercuri,
24.02.2021
Partial Noros
Acum
5°C

Scutul Pădurii. 10m3 de lemne, transportate cu un aviz greșit

Scutul Pădurii. 10m3 de lemne, transportate cu un aviz greșit

În data de 13 septembrie, în jurul orei 10,00, pe raza comunei Poiana Sibiului, poliţiştii au oprit pentru verificări un ansamblu rutier format din autoutilitară şi remorcă, ansamblu încărcat cu 10 m3 material lemnos esenţă fag şi condus pe DJ 106E de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în judeţul Alba. În urma verificărilor efectuate privind legalitatea transportului lemnos, s-a stabilit că avizul eliberat este întocmit greşit, reprezentantul societăţii din Judeţul Alba, care a eliberat documentul, fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei conform Legii 171/2010.

foto arhivă

Comentarii

2 comentarii

altul

Acum 3 ani

Nu era posibil ca avizul sa fie intocmit bine si transportul sa fie "gresit"?
Raspunde

Anonymus

Acum 3 ani

si de ce nu a fost confiscata materia lemnoasa atata timp cat nu era justificata prin acte (cel putin asta inseamna intocmita corect). Asa ala a platit o amenda de 3000 ron si valoarea marfii este de 10 ori mai mare poate. Pana se rezolva cu actele lemnul acela nici nu mai exista in patria noastra...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus