Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Maşinile de pe Transfăgărăşan au fost deblocate, după ce circulația a fost întreruptă din cauza copacilor căzuți pe carosabil

Maşinile de pe Transfăgărăşan au fost deblocate, după ce circulația a fost întreruptă din cauza copacilor căzuți pe carosabil

Actualizare 18.09 Traficul rutier pe DN7C- Transfăgărăşan, care a fost blocat timp de peste o oră, duminica seara, după ce mai mulţi copaci au căzut pe carosabil, a fost reluat pe un sens al drumului. Nicio persoană nu a fost rănită si niciun autovehicul nu a fost avariat din cauza pomilor dezrădăcinati.

Pompierii argeşeni au îndepărtat cei mai multi dintre copacii căzuţi, duminică seară, pe Transfăgărăşan si din cauza cărora circulaţia rutieră pe acest drum a fost complet blocată timp de peste o oră, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arges, citați de news.ro.

În urma acestor incidente nu există victime sau autovehicule avariate, precizează sursa citată, iar toate maşinile care au fost blocate în zonă au putut coborî.

Știre inițială. Mai multe maşini pline cu turişti sunt blocate, duminică seară, pe Drumul Naţional 7 C, Transfăgărăşan, în judeţul Argeş. Din cauza copacilor care au căzut pe carosabil, circulaţia este complet blocată, iar pompierii intervin pentru eliberarea drumului.

Potrivit datelor furnizate către News.ro de către purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan este blocată, duminică seară, după ce mai mulţi copaci au căzut pe carosabil.

Traficul este oprit pe ambele sensuri, iar potrivit primelor informaţii, mai multe maşini pline cu turişti care coborau de la Bâlea Lac către Curtea de Argeş sunt blocate pe drum, dar nu se cunoaşte numărul acestora.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru degajarea carosabilului, la ora transmiterii acestei ştiri intervenindu-se cu mai multe echipaje.

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus