Luni,
30.01.2023
Innorat
Acum
-2°C

Spitalul județean face angajări: asistente medicale, infirmiere, îngrijitoare, medici

Spitalul județean face angajări: asistente medicale, infirmiere, îngrijitoare, medici

Autoritățile județene au aprobat modificarea schemei de personal a Spitalului clinic județean de urgență Sibiu, astfel încât acum acesta are un număr de 2209 posturi, în creștere de la 2.188,5. Pentru cele 20 de noi posturi urmează să fie lansate concursuri.

Suplimentarea numărului de posturi a fost aprobată de Consiliul Județean Sibiu în urma cererilor venite din partea mai multor secții ale Spitalului județean. „Am solicitat suplimentarea posturilor pentru secțiile care, în ultima perioadă, ne-au comunicat că nu își pot desfășura activitatea cu personalul existent. Această suplimentarea a posturilor nu necesită efort financiar suplimentar, deoarece se încadrează în bugetul aprobat”, spune managerul instituție medicale, Cornel Benchea, potrivit unui comunicat de presă emis de instituție. Sursa citată mai precizează faptul că noile posturi vor fi scoase la concurs conform unui calendar realizat în funcție de solicitările secțiilor și vor fi publicate pe pagina web a Spitalului, la secțiunea Anunțuri.

Lista noilor posturi din cadrul Spitalului Județean Sibiu Sursa: comunicat Spitalul județean clinic de urgență Sibiu

- un post de medic specialist, Secția Clinică Chirurgie Generală I - Compartimentul Chirurgie Toracică; - un post de medic specialist cardiolog, 2 posturi de asistente medicale și 3 posturi de îngrijitoare de curățenie pentru secția Clinică Cardiologie; - două posturi de asistente medicale, 3 posturi de infirmiere și 1 post de brancardier, pentru Compartimentul Terapie Intensivă Coronarieni; - un post de registrator medical, pentru Compartimentul ATI II (obstetrică ginecologie); - o jumătate de normă îngrijitoare de curățenie, pentru Compartimentul de Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale; - un post de psiholog, pentru Centrul de Dializă; - cinci posturi de asistente medicale pentru Unitatea de Primiri Urgențe.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 5 ani

No-ape' mai ghini sa hie sănătate shi virtute...
Raspunde

Gardin ionut

Acum 4 ani

Caut un loc de munca sigur
Raspunde

Badica Daniela

Acum 4 ani

Postul de îngrijitor curățenie m-ar interesa. Când aveți concurs?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus