Luni,
06.12.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Acordul de Mediu pentru construcția autostrăzii Sibiu-Pitești ar putea fi eliberat peste șase luni

Acordul de Mediu pentru construcția autostrăzii Sibiu-Pitești ar putea fi eliberat peste șase luni

Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului anunță că a început procedura pentru Acordul de Mediu necesar construirii autostrăzii Sibiu – Piteşti, acesta urmând a fi eliberat în maxim şase luni.

Licitația pentru construcția tronsoanelor 1 și 5 a fost deja lansată, însă lucrările nu pot începe, chiar dacă avem avea constructori desemnați, fără un acord de mediu.

"A început procedura pentru Acordul de Mediu la Autostrada Sibiu – Piteşti. Suntem în faza în care aşteptăm memoriul de prezentare de la CNAIR", a spus Octavian Pătraşcu, şeful Directiei Controlul Poluării si Reglementări din cadrul ANPM, citat de economica.net.
Acesta a precizat ca evaluarea impactului de mediu se face pe tot proiectul Sibiu – Piteşti, şi nu pe loturi.
"Procedurile noastre, conform legislaţiei, se încadrează între şase - nouă luni. Apreciez că în şase luni vom elibera Acordul de Mediu pentru Sibiu- Piteşti, dacă totul merge ca la carte", a estimat Octavian Pătraşcu.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

€€€€€€

Acum 4 ani

Un termen real de realizare a intregii autostrazi este 2025-2030, sau la Sfantul Astepta... Cu 3 schimburi de chinezi, daca incepi primavara 2018 (ce nu o sa se intample), e practic imposibil de terminat pana in 2020-21.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus