Luni,
24.06.2024
Partial Noros
Acum
26°C

Primaria a dat 149 de amenzi, în patru zile, pentru parcări ilegale, la Piața Cibin

Primaria a dat 149 de amenzi, în patru zile, pentru parcări ilegale, la Piața Cibin

Reprezentanții Primăriei Sibiu anunță că au început controalele la parcările din zona Pieței Cibin, zonă care a devenit foarte aglomerată, iar locurile de parcare foarte solicitate. Primăria a dat amenzi pentru parcare fără tichet  și pentru depășirea limitei maxime de parcare, care în zona pieței, este de două ore. 

"Piața agro-alimentară Cibin este cea mai căutată de către sibieni și de aceea și locurile de parcare sunt foarte solicitate. Din acest motiv, începând din 2014 în aceste spații se poate parca maxim 2 ore, timp suficient ca cetățenii să cumpere cele necesare din piață. În acest fel se asigură eliberarea mai rapidă a locurilor pentru a putea fi puse la dispoziția altor cetățeni", se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Serviciul de Administrare a Domeniului Public a efectuat în perioada 27-30 septembrie o acțiune de verificare. 149 de sancțiuni au fost aplicate în cele patru zile, valoarea amenzilor variind între 100 și 350 de lei.

Dintre acestea, 91 de amenzi au fost aplicate celor care au parcat fără tichet de parcare și nu au plătit serviciul. Alți 35 de șoferi au fost sancționați pentru că nu au respectat limita maximă de parcare de 2 ore. Un număr de 25 de autovehicule de aprovizionare au fost parcate neregulamentar în locurile de parcare din jurul pieței, în loc să parcheze în spațiul special amenajat pe strada Malului. Și acești conducători auto au fost sancționați.

Acest tip de acțiuni se vor repeta pentru a descuraja parcarea neregulamentară și pentru a degaja zona, mai transmit reprezentanții primăriei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

grim

Acum 6 ani

Când se gata controalele va fi la fel. In loc sa cresteti taxe si impozite averi surse enorme de fonduri din parcări, constructii lucrări la drumuri ai altele. Doar trebuie sa lucrati si sa va faceti treaba
Raspunde

Ma-ta

Acum 6 ani

Dacă erai un jurnalist liber, titlul corect era "Responsabilii primăriei fiind înapti sa gaseasca o solutie viabilă pentru parcarile din zona pieței Cibin, burdusesc cetățenii cu amenzi" ...pentru ca nu toata lumea care parchează în zona respectiva se afla acolo doar pentru a cumpăra dude din piața...si are nevoie de doar de 2h pentru asta..si eventual sa-ti pui ceasul sa-ti sune peste 1:30h pentru a fugi la automat pentru reînnoire (ps: sa inventat plata prin sms retardatilor)...sau mutati/modernizati jegul asta numit "piața Cibin"
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Bah ficior, nu-i mai oropsatz pi sighieni ca sh-asha-s ei "orpsatz"! Sh-apa' sa nu va spui ca, ei nu parchează, pintru aiasta manevra-tz traba o tar' de shcoala pe car' multz n-o au...Ei decat statzioneaza!
Raspunde

gigi

Acum 6 ani

Bah Gyuntar, yo cre ca esti un oltean care ii gelos ca nu e si el ardelean. Ca nu prea iti iasa verbalu.... Da nu-i nimic, acum ca ai venit la "Sighiu" te faci si tu ardelean : ).P.S. La Sibiu nu toti sunt oieri sau ciobani doar cativa ciobani de oras scapati din padurile din jurul Sibiului ;)
Raspunde

Luca

Acum 6 ani

Trebuie sa fie verificati si cei cu ecusoane " in timpul serviciului " ! Sunt foarte multe falsuri sau date aiurea . Toti avem vecini care au ecusoane pe parbriz si nu au nicio treaba cu Primaria .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus