Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Turnul Sfatului va fi deschis până la 1 noaptea, vineri

Turnul Sfatului va fi deschis până la 1 noaptea, vineri

Vineri noaptea, sibienii vor fi puși față în față cu arta din cadrul proiectului „Orașul Artiștilor”, care s-a alăturat evenimentului național „Noaptea Albă a Galeriilor”. Astfel, vizitatorii vor putea vedea două expoziții ale unor elevi, precum și câteva fotografii care rezumă ce a însemnat, de fapt, acest proiect, desfășurat pe parcursul a patru luni de zile.

Vineri, 6 octombrie, în Sibiu și în alte 11 orașe din România se desfășoară „Noaptea Albă a Galeriilor”. Astfel, galeria de artă adusă în stradă, în Piaţa Mică, de „Orașul Artiștilor” va fi deschisă până la ora 1:00 noaptea. Acolo, vor fi două expoziții de pictură, însă, nu vor lipsi nici fotografiile care vor ilustra momente de pe parcursul celor 115 zile ale proiectului.

„Oraşul Artiştilor s-a dorit încă de la început să fie o galerie de artă în spaţiul public astfel că evenimentul Noaptea Albă a Galeriilor se potriveşte perfect pe ideea proiectului nostru. Ne bucurăm că am fost acceptaţi să facem parte din acest program naţional şi să participăm oficial cu două expoziţii, vernisate în Turnul Sfatului şi în Piaţa Mică, în căsuţa de expoziţii din cadrul proiectului Oraşul Artiştilor”, spune Tudor Popa, inițiatorul proiectului „Orașul Artiștilor”.

Proiectul Oraşul Artiştilor este un proiect AIOS - Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu co-finanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

orasul artistilor Foto: Ana-Maria Nichitelea

Pe lângă asta, sibienii vor mai putea vizita și alte expoziții, după cum urmează: Proiectul „Frame The Best”, la Atelierul de Rame, de pe 9 Mai, nr. 50. Proiect_Reflexii în timp, la Galeria UAP, Str. Piaţa Mare 12 Proiect_Aceasta este realitate /Aceasta e fantezie, pe Ocnei nr 12 Proiect_Salvaţi Presa şi Cartea, la Reședința de Vară Samuel von Brukenthal, pe Constantin Noica 48 (colţ cu Berăriei) Proiect_Teleport, la Yellowboot Aparthotel, Str. Faurului nr.13 Proiect_Ziar Orizontal, la Zidul lui Perjovschi, Bulevardul Corneliu Coposu 2 Proiect_ Omnagiu, strada Tribunei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionut Vl

Acum 6 ani

Ce sa si vedem din acest turn vechi si antic?ne tot baga-ti pe gat monumentele voastre an loc sa face-ti drumurile sa nu ami m-ai stric masina loata din germania an hipodrom unde platesc chirie si taxe autoritatii nesimtite!!..
Raspunde

silviu

Acum 6 ani

Chiar nu inteleg ce cauti in Sibiu!? Nici macar un singur comentariu pozitiv nu am vazut de la tine. Las la o parte faptul ca nu cunosti deloc limba romana, nu ai nici un respect fata de ceilalti, pe sibieni ii consideri ultimii oameni, orasul il consideri nedemn de maria ta dar ai de comentat la toate articolele. Daca ai fi vizitat acel turn vechi si antic si poate ai fi intrat si pe la Muzeul Brukenthal sau pe la biblioteca "Astra" probabil ai fi avut ceva de spus. Asa insa, ar fi bine sa te mai abtii pentru ca a inteles deja toata lumea ce cultura ai si cum gandesti. Sa anunti prin "Turnul Sfatului" cand ai parasit Sibiul ca nu te tine nimeni legat aici.
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, umbla vorba prin sat, e adevarat ca va transformați in mustărie?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus