Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Spărgător de mașini, prins în flagrant

Spărgător de mașini, prins în flagrant

Jandarmii sibieni au surprins un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care a spart geamul unei mașini și a încercat să fure stația radio dintr-un autoturism aflat la intersecţia străzilor Ştefleşti şi Şureanu. Incidentul a avut loc astăzi, 9 octombrie, în jurul orei 01.35, anunță reprezentanții Jandarmeriei.   Jandarmii au fost nevoiți să-l încătuşeze, bărbatul încercând să fugă.

"Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Sibiu aflat în serviciul de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Sibiu a fost direcţionat de către Dispeceratul IPJ Sibiu la intersecţia străzilor Ştefleşti şi Şureanu, pentru a interveni în soluţionarea unei urgenţe", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Ajunși la faţa locului, aceștia au surprins un bărbat în vârstă de 44 ani în timp ce demonta staţia radio din interiorul unui autoturism după ce acesta a spart geamul portierei dreapta spate.

Activitatea infracţională a fost împiedicată de către jandarmii care, au procedat la încătuşarea bărbatului şi conducerea lui la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu deoarece acesta a încercat să se sustragă măsurilor dispuse. Actele de constatare şi persoana în cauză au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu pentru continuarea cercetărilor.

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Vecina

Acum 6 ani

Si numele infractorului care e pina la urma?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus