Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Începe prima ediție a Târgului de carte și terapii complementare-alterNativ

Începe prima ediție a Târgului de carte și terapii complementare-alterNativ

Sfârșitul de săptămână ce tocmai vine este rezervat primei ediții a Târgului de carte și terapii complementare-alterNativ. Acesta se va desfășura timp de trei zile, între 20 și 22 octombrie, la Biblioteca Județeană Astra.

Pe durata evenimentului vor fi prezente 32 de domenii, 35 de conferințe și lansări de carte, 15 ateliere interactive și patru spectacole inițiatice. Toate în șase spații deschise și amenajate special pentru eveniment.

„În perioada 20-22 octombrie 2017, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu vă invită să participați la prima ediție a Târgului de carte de sănătate și terapii complementare – alterNativ. Tema ediției, ”în cunoștință de cauză”, reprezintă principiul care va sta la baza tuturor evenimentelor derulate pe parcursul celor trei zile”, spun reprezentanții Bibliotecii Astra.

Târgul aduce la Sibiu cele mai reprezentative edituri care-și vor prezenta oferta de carte tematică – sănătate și dezvoltare personală, precum și pe cei mai valoroși specialiști din zona terapiilor complementare, cu rol preventiv și curativ. Prin organizarea acestui eveniment, Biblioteca își dezvoltă aria de intervenție în procesul de învățare pe tot parcursul vieții, oferind publicului interesat metode noi de cunoaștere și de alegere a informației.

Standurile cu carte vor fi completate de conferințe, ateliere, expoziții, spectacole din 32 de domenii de activitate și studiu: ayurveda, astrologie, antropologie, aromaterapie, analize energetice, biblioterapie, bioenergoterapie, biorezonanță magnetică, cristaloterapie, dezvoltare personală, dietă și nutriție, feng shui, fitoterapie, hipnoză regresivă cuantică, homeopatie, kinetoterapie, magnetoterapie, masaj, medicină cuantică, metafizică, medicină populară, meloterapie, medicină chineză, parapsihologie, prananadi, psihometrie, reflexoterapie, șamanism, tarot, terapie acustică, tai chi, yoga.

„Ne bucurăm de prezența a peste 70 de firme și specialiști, care vor pune la dispoziția vizitatorilor o gamă variată de informații, produse, consultanță și servicii din vastul domeniu al terapiilor complementare. Cel mai important aspect îi constituie însă grupul de editori, specialiști, terapeuți, producători, medici, nutriționiști, traineri, negustori de talismane și uleiuri esențiale, reprezentați ai celor mai importante magazine cu profil holistic și ezoteric din țară, care vor sta la dispoziția publicului cu informații utile, argumentate, probate de zeci de ani de studiu și practică”, mai spun organizatorii.

Deschiderea oficială a Târgului de carte și terapii complementare – alterNativ, ediția 1, va avea loc vineri, 20 octombrie 2017, la ora 11:00, în foaierul Bibliotecii (corp B).

Pentru cei care doresc să participe la ateliere, la sesiunile demonstrative de meditație, terapii, spectacole, este recomandată o ținută cât mai confortabilă, pantofi comozi și un izopren sau o pătură confortabilă la purtător. Târgul de carte de sănătate și terapii complementare – alterNativ, ediția 1 este structurat pe 4 domenii de activitate: Conferințe și lansări de carte, Ateliere, Spectacole inițiatice și Standuri cu produse și servicii.

Standurile cu carte vor fi amplasate în Foaierul Bibliotecii (corp B), standurile cu produse, la etajul 5, nivel 1, iar standurile de informare, servicii și consultanță, la etajul 5, nivel 2. Conferințele vor fi susținute în Foaierul Bibliotecii și la etajul 5, nivel 1. Atelierele au ca spații de desfășurare Sala de Consiliu, Cabinetele de Studiu și Terasa panoramică. Sala Festivă a Bibliotecii (corp A) va fi locul ideal de desfășurare a unor conferințe, training-uri, seminarii și spectacole inedite realizate de personalități din diferite domenii de activitate, de la cel științific, academic, la cel universitar și artistic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus