Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Polițiștii au confiscat o armă neletală deținută ilegal

Polițiștii au confiscat o armă neletală deținută ilegal

În 13 octombrie, în jurul orei 09,30, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 47 de ani din localitatea Brateiu, polițiștii medieșeni au identificat o armă neletală, pistol revolver, în condițiile în care bărbatul nu este deținător de permis de armă, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar arma a fost confiscată. Cercetările continuă la nivelul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 914

Comentarii

2 comentarii

Csobanel Sighianu

Acum 6 ani

Bre polițai, daca e cu putința, nu mai lasati-i pe derbedei cu praștii!
Raspunde

Coasa neagra

Acum 6 ani

Domnu ziaristu, veau sa ma fac si io asa destept ca tu, de aia va rog sa scrieti care lege si ce articol anume da dreptul politistilor sa confiste un obiect, va rog mullt, nu ma lasati in bezna nestiintei
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus