Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Un pas mic pentru România, un pas mare către Cluj. Se termină Lotul 3 al Autostrăzii  Sebeș-Turda

Un pas mic pentru România, un pas mare către Cluj. Se termină Lotul 3 al Autostrăzii  Sebeș-Turda

Lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între localitățile Aiud și Decea se apropie de finalizare. „Se execută montează garduri, se lucrează la marcaje, la sfârșitul lunii se poate inaugura lotul de autostradă”, au explicat subcontractorii lucrării, citați de ziarul Unirea. Conform ziarului din Alba, Constructorul, Tirrena Scavi, lucrează în multe zone la finisaje, instalare de parapete de protecție și marcaje.

Contractul pentru lotul 3 din autostrada Sebeş-Turda a fost semnat în luna mai 2014, lucrările costă  420.51milioane lei, proiectantul celor 12,45 km de autostradă este Aecom Ingieniera SRL, consultant DRDP Cluj, iar antreprenor Asocierea Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana per Condotte D’Acqua SpA.

Autostrada Sebeş-Turda face legatura dintre Autostrada A1 şi Autostrada A3. Lucrările sunt finanţate din fonduri europene (85%) şi de la bugetul de stat (15%).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Omg

Acum 5 ani

O autostrada care duce spre nicaieri, pe o ruta foarte putin folosita... Nerealizarea premeditata a autostrazii Sibiu -Pitesti si tergiversarea darii in folosinta a bucatii dintre Ilia si Lugoj sunt lucruri care intr-o tara europeana normala ar fi bagat in puscarie multi oameni pentru subminarea economiei nationale, dar in tara lui Dragnea si a asistatilor social totul e posibil!! Atunci cand incompetentii care ne conduc vor incepe sa raspunda pt ceea ce au facut si fac, lucrurile se vor indrepta, ori cum acest lucru nu se arata la orizont, vezi cazul Rovana Plumb care atunci cand a trebuit sa raspunda a fost salvata de haita singura solutie e iesitul in strada , milioane de oameni, si absolut toata clasa politica remaniata, de la toate partidele, fara exceptie!!
Raspunde

me

Acum 5 ani

Te contrazic, ruta este extrem de aglomerata in timpul saptamanii pe drumul national. Darea in folosinta a acelui tronson nu rezolva mai nimic. In rest sunt de acord cu precizarile tale.
Raspunde

...

Acum 5 ani

12,45 km de autostrada - motiv de bucurie si de taiat panglici. trist
Raspunde

stan

Acum 5 ani

Orice autostrada ar fi buna, insa noi nu inauguram autostrazi, doar "cioate", asa numitele "tronsoane". Abia cand voi vedea ca tara e strabatuta nord sud, est vest, vom puteaq spune ca avem o autostrada, doua, pana atunci povesti de adormit copii. In 28 de ani de la revolutie nu am fost in stare sa avem o autostrada si la cum "arata" clasa politica nici nu vom avea in urmatorii 25 de ani.
Raspunde

Csobanel Sighianu

Acum 5 ani

Bre, nu mai faceti pași, ca o sa va doară groaznic picioarele!
Raspunde

MC.D

Acum 5 ani

Si lotul 4 Decea-C.Turzii este foarte avansat, erau pe la 80% in vara, dar a fost o problema cu alunecarea de teren de langa Unirea...poate reusesc sa le inaugureze pana in primavara...pentru restul autostrazii undeva prin 2019 toamna tarziu...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus