Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Trei șoferi băuți, prinși de polițiști la volan, în weekend

Trei șoferi băuți, prinși de polițiști la volan, în weekend

Trei șoferi au fost prinși de polițiști în timp ce se aflau la volan, sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre ei a provocat și o tamponare, în Mediaș, transmit reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă.

Astfel, în 22 octombrie, în jurul orei 12,00, în satul Cornățel, polițiștii au oprit pentru control un tractor agricol condus de către un localnic în vârstă de 31 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că vehiculul este neînmatriculat, bărbatul aflat la volan nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică rezultatul a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

În aceeași zi, în jurul orei 20,00, pe DJ 141A, în localitatea Șeica Mare, polițiștii au identificat un alt conducător auto aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani, domiciliat în satul Răvășel, care, la testarea alcoolscopică, a prezentat rezultatul de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul s-a ales cu dosar penal fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ieri, în jurul orei 00,30, în mun. Mediaș, un localnic în vârstă de 38 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calafat, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus. Potrivit polițiștilor, în urma impactului au rezultat doar pagube materiale, însă, la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul a fost de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

foto IGPR

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Șeica Mare

Vizualizari: 832

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus