Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Facultatea de ȘAIAPM petrece în stil „Hollywood”. La Balul Bobocilor

Facultatea de ȘAIAPM petrece în stil „Hollywood”. La Balul Bobocilor

Brad Pitt și Angelina Jolie, Johnny Depp și Winona Ryder sunt numai două dintre cuplurile celebre pe care bobocii de la Facultatea de ȘAIAPM vor încerca să le imite. Proaspeții studenți se vor întrece la Balul Bobocilor pentru câștigarea titlului de Miss și Mister Boboc 2017, pe 16 noiembrie, de la ora 19:00, la Liquid The Club.

Tema balului este „Hollywood night”, iar în „cursă” s-au înscris, până acum, șapte perechi. Fiecare participant va reprezenta un cuplu celebru, încercând să intre cât mai bine în pielea personajului.

„Încă de la primele întâlniri cu colegii noştri mai mici, am realizat că temă principală a acestui eveniment va fi distracţia. Balul va fi unul unic în Sibiu, protagoniştii reprezentând marile vedete dd la Hollywood. Boboceii noştri, în număr de 14, sunt foarte dezinvolți şi dornici de distracţie , deci vor trece cu brio peste probele pe care le-am pregătit pentru ei ", spune Vlad Adrian, unul dintre organizatori.

La eveniment poate participa oricine, în baza unui bilet în valoare de 10 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

h.r.

Acum 6 ani

carte, canci! nema carte! cine drac sa-i invete, acritura incompetenta din varf de vrea si mai sus? pai aia e o proasta batrana si agramata, atat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus