Duminică,
21.04.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Peste 4.000 de vizitatori la Târgul Imobiliar şi Salonul de Mobilă Sibiu 2017 – ediţia de toamnă

Peste 4.000 de vizitatori la Târgul Imobiliar şi Salonul de Mobilă Sibiu 2017 – ediţia de toamnă

Organizatorii Târgului Imobiliar, Construcții și Amenajări Sibiu (TIS) anunță că la ediția de toamnă a acestui eveniment au fost înregistrați mai bine de 4.000 de vizitatori. Târgul s-a desfășurat în paralel cu prima ediție a Salonului de mobilă, la ambele evenimente participând 70 de expozanți.

„A fost locul ideal de descoperire a ofertei imobiliare, precum și a domeniilor conexe, furnizori de amenajări interioare, firme de construcții și instituții financiar-bancare. Publicul s-a arătat foarte încântat de oferta imobiliară prezentă la acest eveniment și a confirmat din nou nevoia crescută de locuințe în orașul nostru“, anunță organizatorii evenimentelor, Sibiu Expo & Events. Potrivit lor, prima ediție a Salonului de mobilă a adus la Sibiu o gamă largă de mobilier, oferită direct de către producători veniţi din întreaga ţară. „La această ediţie am încercat să implementăm un concept diferit, reuşind în parteneriat cu Redal Expo să realizăm două evenimente expoziţionale în aceeaşi locaţie, oferind astfel, publicului vizitator diversitate şi oferte într-un singur loc”, spune Ioana Aldea, manager general Sibiu Expo & Events.

targ 3

Târgul imobiliar și Salonul de mobilă sunt evenimente care vor continua și anul viitor, organizatorii anunțând și mai mulți invitați, astfel încât acestea „să devină un factor de reper și informare pentru piața imobiliară, amenajări şi de construcţii din Sibiu“.

”Târgul Imobiliar şi Salonul de mobilă Sibiu 2017 sunt evenimente organizate de Sibiu Expo & Events, companie specializată in organizarea de expoziții, târguri și evenimente. Misiunea companiei este de a organiza pentru piața locală și regională evenimente inovative, bazate pe informație de calitate atât pentru publicul larg cât și pentru specialiștii de profil”, comunicat Sibiu Expo & Events
targ 2

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus