Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
0°C

HiTech Events Transylvania aduce la Sibiu ultimele trenduri din industria 4.0

HiTech Events Transylvania aduce la Sibiu ultimele trenduri din industria 4.0

La sfârșit de octombrie, Sibiul devine arena în care tehnologia viitorului își dezvăluie tainele publicului larg, dar și specialiștilor în domenii variate, în care industria 4.0 poate aduce beneficii semnificative, printr-un eveniment de excepție dedicat automatizării și tehnologiei: Automation Technology Arena 4.0.

Evoluția extrem de rapidă a tehnologiei a condus la ideea că lumea se află în plin proces al unei revoluții industriale ce poartă numele de „Industry 4.0”. Conectarea mai multor produse la internet, utilizarea pe scară largă a senzorilor, expansiunea comunicațiilor wireless, dezvoltarea roboților și a mașinilor inteligente, analiza datelor în timp real sunt doar câteva dintre componentele a ceea ce înseamnă industria 4.0, fenomen ce se referă la o transformare semnificativă a întregii producții industriale prin unificarea tehnologiilor digitale și a internetului cu industria convențională și despre care se consideră că are deja un impact extrem de mare asupra economiei, a industriei, precum și asupra oamenilor în general.

HiTech Events Transylvania aduce la Sibiu ultimele trenduri din industria 4.0, prin organizarea unui eveniment de excepție, dedicat tehnologiilor moderne de automatizare. Astfel, în perioada 24 -26 octombrie 2019, va avea loc la Redal Expo – Sibiu expoziția Automation Technology Arena 4.0, un eveniment interactiv, în care publicul va avea ocazia să vadă și să testeze diverse dispozitive utilizate în automatizarea industrială, să cunoască reprezentanți ai principalelor companii de profil din țară și să participe la workshopuri și conferințe dedicate industriei 4.0.

Evenimentul de la Sibiu este dedicat atât antreprenorilor și specialiștilor din diverse industrii precum industria auto, industria bunurilor de larg consum, industria aeronautică, industria electronică și electrotehnică, industria ușoară și alimentară, logistica producției, cercetare și dezvoltare, cât și studenților și cadrelor didactice din facultățile tehnice sau publicului larg, pasionat de diverse domenii ale tehnologiei. De asemenea, evenimentul va cuprinde și o serie de activități și surprize dedicate copiilor, dar și tuturor celor pasionați de tehnică în general. Agenda celor trei zile este deja disponibilă pe site-ul evenimentului https://at-arena.com/ , aceasta urmând să fie updatată în perioada următoare.

1-AFIS RAZVAN

Un element inedit de interacțiune cu publicul este și faptul că organizatorii au lansat o competiție cu premii. Publicul poate să propună teme pentru unul dintre workshopurile din cadrul evenimentului. Tema considerată de organizatori a fi cea mai interesantă va fi abordată în cadrul unuia dintre workshopuri, iar propunătorul ei va fi premiat. Mai multe detalii despre concurs și despre întregul eveniment sunt disponibile pe https://at-arena.com/.

La această primă ediție a Automation Technology Arena 4.0 vor participa expozanți din întreaga țară, din domenii precum: digitalizarea proceselor de producție, de management și de gestiune, sisteme de siguranță, tehnologii de asamblare, roboți industriali, aplicații ce includ roboții, sisteme de manipulare și de logistica producției, sisteme de colectare, transmitere, stocare și procesare date, sisteme de monitorizare, control și măsurare, senzori, tehnologii de acționare, furnizori/distribuitori sau producători de software industrial, precum și din alte domenii ce au legătură cu industria 4.0.

67509334_368282297167552_3163872939745476608_n

Scopul expoziției și al evenimentelor din cadrul acesteia este de a le oferi  diverselor ramuri industriale accesul la tehnologii din toate domeniile care sunt parte a procesului de digitalizare și care să le permită menținerea avantajului competitiv în condițiile generate de revoluția industrială 4.0, dar și de a stimula interesul publicului sibian pentru aceste domenii.

Vizitarea expoziției, precum și participarea la workshop-uri și la activitățile din cadrul evenimentului Automation Technology Arena 4.0 ce va avea loc la Sibiu, între 24-26 octombrie 2019 sunt gratuite!

Pentru a fi la curent cu noutățile referitoare la eveniment puteți vizita pagina de Facebook - https://www.facebook.com/ATarena4.0/, precum și conturile de Instagram -  https://www.instagram.com/atarena4.0/ și de LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/at-arena-40/

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus