Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
9°C

Studenții din căminele ULBS dau petrecere de Halloween

30 Octombrie 2017 14:06

Studenții din căminele ULBS dau petrecere de Halloween

Studenții cazați în cămine vor sărbători împreună Halloween-ul. Reprezentanții Universități „Lucian Blaga” din Sibiu promit concursuri și bunătăți pentru aceștia, începând cu ora 19:30. 

La mai puțin de o lună de la debutul noului an universitar, studenții din căminele Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu vor avea parte de o primă petrecere. În 31 octombrie, de la ora 19,30 se anunță un party „de groază”. Halloween Party, organizat în premieră în căminele ULBS, va veni nu doar cu distracție, ci și cu surprize.

”Le-am pregătit studenților un concurs de sculptat bostani, iar cea mai frumoasă vrăjitoare va fi premiată. Îi aștptăm pe toți mascați”, a declarat conf. univ. dr. Ramona Todericiu, director general administrativ adjunct al ULBS.

Și, pentru că de Halloween, dovleacul este „vedeta”, studenții vor fi tratați cu plăcintă cu dovleac, dovleac copt și gogoși.

Comentarii

4 comentarii

Foxxy Fox

Acum 3 ani

Sa nu vina mascatii mascati in mascati
Raspunde

Foxxy Fox

Acum 3 ani

Turnul Sfatului cenzureaza in mod abuziv comentariile cititorilor! Ce fel de redactie aveti, domnilor? De ce alde ... e-manuela si alti scelerati au voie sa comenteze si oameni normali ca mine se trezesc cu comentariile sterse dupa "moderare"? Nu v-ar fi rusine!
Raspunde

mama leone

Acum 3 ani

Pt. o betie si un dezmat nu le trebuie pretextul asa-zisei sarbatori de Hallowenn. se pot destrebala si fara motiv pur si simplu ca asa le place...
Raspunde

///

Acum 3 ani

Mare scofala! Ei chefuiesc in fiecare seara ca doar de-aia au venit la facultate!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus