Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Primăria îndeamnă sibienii să spună „Bună ziua!” și „Mulțumesc”

Primăria îndeamnă sibienii să spună „Bună ziua!” și „Mulțumesc”

Campania „Sibiu-Orașul Bunelor Maniere” devenită foarte vizibilă în ultima perioadă în oraş a ajuns şi la Primăria Sibiu , acolo unde au fost afişate însemnele campaniei la ghișeele publice ale clădirii din Piața Mare.

„Aici se spune MULŢUMESC” sau „Aici se da BUNĂ ZIUA” sunt două dintre mesajele afișate, iar organizatorii spun că se referă atât la cei din spatele ghișeului cât și la cei din afara acestuia.

„Bunele maniere ne fac viața mai frumoasă dacă le practică toată lumea, indiferent de poziția profesională. Primăria Sibiului s-a alăturat demersului nostru în primul rând acceptând să co-finanteze aceasta campanie, iar acum, iată, şi în acest fel”- spun reprezentanţii Asociaţiei Sibiu 1191, organizatorii ai proiectului.

În cadrul proiectului a fost realizată inclusiv o broşură, intitulată „Primii paşi în bune maniere”, iar cu ajutorul personajelor animate „Fiți şi prietenii ei”, din Hocus Pocus, acestea vor prinde viață şi îi vor îndemna pe copii la bune maniere.

PMS3

În cartierele Sibiului precum Ştrand, Reşita sau Hipodrom, proiectul bunelor maniere a ajuns încă de la sfârșitul verii printr-un concert instrumental, iar pe agenda imediat următoare se află organizarea„Zilei bunelor maniere” – un spectacol de gală la Sala Thalia, în parteneriat cu Filarmonica de Stat şi Consiliul Judeţean Sibiu, în dată de 24 noiembrie 2017 de la ora 18.00.

„Sperăm ca în următoarea perioadă cât mai multe instituţii şi companii să promoveze bunele maniere şi să ni se alăture, dovedind astfel că Sibiul este special, că aici ținem la bunele maniere , indiferent că este vorba despre bune maniere în relaţia autoritati-cetatean , în trafic sau despre norme de convieţuire între vecini”, mai spun organizatorii.

maniere logo orizontal

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

io de la tara

Acum 6 ani

cand dai la ghiseu peste o acritura de-aia de-ti face viata amara (:)))) ) numa' buna nu-I ziua si nici sa-I multumesti nu prea ai de ce...
Raspunde

vasile

Acum 6 ani

Buna ziua, Poate sibienii invata si sa colecteze selectiv gunoiul/ sa nu mai arunce saci de rafie plini cu moloz la marginea orasului, sa parcheze pe un singur loc de parcare in asa fel incat sa nu incurce alti cetateni, sa nu se mai imbulzeasca la intrarea in autobuz, sa astepte cuminti la coada, sa opreasca la trecerile de pietoni / sa se asigure inainte sa treaca strada, sa salute cand intra intr-un magazin, etc. Multumesc
Raspunde

Foxxy Fox

Acum 6 ani

CUM!? E nevoie sa li se aminteasca sibienilor sa fie civilizati!?!?!? Parca era capitala culturii europene sau ceva? Hai, inflamati-va-ti cu commenturi, yankei mandri!
Raspunde

vasile

Acum 6 ani

E incredibil asa ceva, nu? Campania asta e ca un plasture pe o artera vatamata. Mai e si spotul de pe radio care zice ceva de genul 'orasul in care nu auzi nici macar un claxon'. Bai, voi unde traiti?! Sibiul a devenit o jungla in care nimeni nu are pic de respect pentru semeni, sa nu mai vorbim de empatie....
Raspunde

Cioricliul Albastru

Acum 6 ani

Va rog sa implementați asa ceva și la cucoanele de la ghișeele de la finanțe ca îți vine să bagi mana după ele pe gaura de la ghișeu iar dacă nu le convine închide ghișeul și zic ca nu merge calculatorul sa reveniți în alta zi. Sa facem plimbări pe bani noștri....
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, mulțumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa vad lumina soarelui in ast sat prăfuit, uitat de lume, unde înconjurata fiind de prostovani, ma ajuta sa par mai deșteapta!...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus