Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

”Big Brother”-ul public din Sibiu a primit un upgrade și are o cameră în plus

”Big Brother”-ul public din Sibiu a primit un upgrade și are o cameră în plus

Trei din cele șase camere care transmit imagini din centrul Sibiului și de la Zoo au fost înlocuite cu unele mai performante. O a șaptea a fost adăugată pentru a transmite imagini din Piața Mică.

Noile camere le-au înlocuit pe cele care, din 2006, transmit imagini din Piața Mare. „Începând de astăzi este disponibilă o a șaptea cameră, montată pe cel mai nou sediul al Primăriei Sibiu din Piața Mică 25. Cei interesați pot vedea o perspectivă a Pieței Mici din acest punct. Tocmai pentru că este o secțiune accesată, Primăria Sibiu a înlocuit trei dintre camerele existente cu unele mai performante din punct de vedere tehnic, care transmit imagini mai clare. Costul achiziției s-a ridicat la 25.000 de lei”, susțin reprezentanții administrației locale.

În afara celor șapte camere, administrația locală mai operează o altă rețea de camere de supraveghere, rețea gestionată prin intermediul Poliției locale.

Cele șase camere cu imagini publice pot fi accesate urmând acest link

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Zero

Acum 4 ani

Pe cea noua din Piata Mica 25 au facut teste acum vreo 3 saptamani - o luna, la unele (camera 3) trebuie umblat la rezolutie, sunt ''turtite''.
Raspunde

biciclist

Acum 4 ani

"Big Brother"?? - neinspirat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus