Aproximativ 60.000 de vizitatori estimează organizatorii că au trecut prin Piața Mare și prin Piața Mică, în primele două zile ale minivacanței de 1 decembrie. Chiar dacă vremea nu a fost foarte prietenoasă cu turiștii, asta nu i-a împiedicat să iasă în oraș, să viziteze standurile Târgului de Crăciun, să se încălzească cu un vin fiert cu scorțișoară și să mănânce din feluritele mâncăruri din bucătăria internațională, care se prepară pe loc, la Christmas Food Carousel.
Târgul de Crăciun a rămas una dintre destinațiile preferate de români, pentru această perioadă. Gradul de ocupare, în hotelurile și pensiunile din Sibiu, afost de 100%. Locurile prin oferta de citybreak a Târgului s-au epuizat și ele, cu două săptămâni înainte de zilele libere.
Anul acesta, oferta din centrul orașului s-a îmbogățit. În Piața Mică au fost amplasate 14 tonete cu mâncare gătită pe loc, de la burgeri gătiți în stil american, la cârnați nemțești autentici, frigărui, dulciuri italienești, produse vegetariene, carne după rețete asiatice și multe alte bunătăți. "E magic ceea ce se întâmplă iarna la Sibiu, venim cu plăcere de fiecare dată. În plus, în iunie după un festival frumos realizat aici, am promis că ne întoarcem. Uite că acum ne-am făcut o surpriză plăcută și revenim tocmai cu ocazia Târgului de Crăciun, la care suntem foarte bucuroși să contribuim cu ce avem noi mai bun. Vă așteptăm cu preparate extraordinare și cu o atmosferă de poveste”, a declarat Neli Borza, managerul acestui proiect.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Tag-uri: Piata Mare , Piața Mică , turisti , vizitatori , Christmas Food Carusel , targul de craciun , Neli Borza , În Piaţa Mică , Street Food Cuisine , Christmas Food Carousel
Vizualizari: 3981
Ultimele comentarii
Acum 4 ore
MB
Acum 4 ore
Claudiu
Acum 4 ore
Liberal autentic
Acum 4 ore
Neli Oproiu
Acum 4 ore
Bobo