Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Târgul de Crăciun și Christmas Food Carousel, 60.000 de vizitatori

Târgul de Crăciun și Christmas Food Carousel, 60.000 de vizitatori

Aproximativ 60.000 de vizitatori estimează organizatorii că au trecut prin Piața Mare și prin Piața Mică, în primele două zile ale minivacanței de 1 decembrie. Chiar dacă vremea nu a fost foarte prietenoasă cu turiștii, asta nu i-a împiedicat să iasă în oraș, să viziteze standurile Târgului de Crăciun, să se încălzească cu un vin fiert cu scorțișoară și să mănânce din feluritele mâncăruri din bucătăria internațională, care se prepară pe loc, la Christmas Food Carousel.

Este record de vizitatori până acum, după ce, în week-end-ul de deschidere a Târgului de Crăciun, au fost 50.000 de oameni care au trecut prin Piața Mare.

Târgul de Crăciun a rămas una dintre destinațiile preferate de români, pentru această perioadă. Gradul de ocupare, în hotelurile și pensiunile din Sibiu, afost de 100%. Locurile prin oferta de citybreak a Târgului s-au epuizat și ele, cu două săptămâni înainte de zilele libere.

Anul acesta, oferta din centrul orașului s-a îmbogățit. În Piața Mică au fost amplasate 14 tonete cu mâncare gătită pe loc, de la burgeri gătiți în stil american, la cârnați nemțești autentici, frigărui, dulciuri italienești, produse vegetariene, carne după rețete asiatice și multe alte bunătăți. "E magic ceea ce se întâmplă iarna la Sibiu, venim cu plăcere de fiecare dată. În plus, în iunie după un festival frumos realizat aici, am promis că ne întoarcem. Uite că acum ne-am făcut o surpriză plăcută și revenim tocmai cu ocazia Târgului de Crăciun, la care suntem foarte bucuroși să contribuim cu ce avem noi mai bun. Vă așteptăm cu preparate extraordinare și cu o atmosferă de poveste”, a declarat Neli Borza, managerul acestui proiect.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

mama prevederii

Acum 6 ani

Toate sunt bune cand se termina cu bine! Iata de ce e bine sa fie Directia sanitar-veterinara pe acolo, poate si politia sa controleze ceva autorizatii si nivelul de igiena, nu de alta dar sa fie eliminati cei care vor sa faca bani usori pe spatele cumparatorului, ca sa numai zic de ceva epidemie de e-coli!
Raspunde

leahamite

Acum 6 ani

La Targul de Craciun, in doar 6-7 mp, ai voie 2 luni sa gatesti mancare. DSV-ul controleaza la sange restaurantele si fast food-urile din oras iar pe comerciantii din targ nu-i vad.
Raspunde

VL01BMW

Acum 6 ani

macar copiati corect bai fomistilor, mari experti culinari ai restaurantului garii. CAROUSEL scrie pe chioscurile alea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus