Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
4°C

Alte trei instituții din Sibiu s-au alăturat proiectului „Sibiu - capitala bunelor maniere”

Alte trei instituții din Sibiu s-au alăturat proiectului „Sibiu - capitala bunelor maniere”

Trei instituții importante din Sibiu, respectiv Consiliul Județean, Academia Forțelor Terestre și Universitatea „Lucian Blaga” s-au alăturat în decursul acestei săptămâni proiectului „Sibiu-orașul bunelor maniere”.

Instituțiile mai sus enumerate au afișat însemnele campaniei potrivit cărora și acolo se spune „Mulțumesc” și „Bună ziua”.

„Întoarcerea la bune maniere a făcut obiectul unui proiect special în anul 2010, atunci când Sibiul și-a asumat rolul de Capitală a Bunelor Maniere, iar proiectul de anul acesta este o continuare firească şi oarecum necesară”, spun reprezentanții Asociaţiei Sibiu 1191, organizatorii proiectului, adăugând că Primăria Sibiu este prima instituţie susţinătoare a bunelor maniere asumându-şi atât intrarea în campanie (prin afişarea însemnelor la ghişeele de relaţii publice) cât şi co-finantrea demersului. Municipalităţii i s-au alăturat Consiliul Judeţean Sibiu, Academia Forţelor Terestre şi Universitatea „Lucian Blaga”.

ULBS 2

„Doamna președinte Daniela Câmpean a acceptat de îndată alăturarea instituţiei pe care o conduce acestei campanii, ba chiar a susţinut împreună cu Filarmonica organizarea concertului special dedicat Zilei Salutului. Universitatea Lucian Blaga şi Academia Forţelor Terestre au dovedit o deschidere lăudabilă iar acest lucru este pentru noi cu atât mai important cu cât cele două instituţii reprezentative ale Sibiului construiesc generaţiile viitorului”, au mai completat reprezentanţii Asociaţiei Sibiu 1191.

AFT 3

În 2017 Proiectul „Sibiu Orașul Bunelor Maniere” a ajuns chiar şi în cartiere prin concerte de fanfara organizate pe timpul verii, în aer liber, iar toamna aceasta a ajuns şi la cei foarte tineri , printr-o broşură concepută special pentru ei. Anul 2018 va aduce câteva surprize, ambiţia organizatorilor fiind aceea de a reuși chiar multiplicarea exemplului Sibiu în alte comunităţi din România.

CJ 1

Foto: Claudia Gavrea

Comentarii

3 comentarii

Foxxy Fox

Acum 3 ani

Cred ca am avut o eroare la conexiunea la Internet, asa ca mai postez odata: Asa o fi. Eu am fost la un magazin, nu dau nume, Simpa, si i-am zis aleia de 3 ori buna ziua si ea se uita ca vita. Avea accent local, nu d-ala cu perfect simplu. As vrea sa zic ca e o exceptie de la regula, si sa laud asemenea initiative "extraordinare", dar stim cu totii ca e o frectie la picior de lemn. Nesimtirea nu se vindeca cu abtibilde puse pe usa. Dupa cum o sa demonstreze comentariile urmatoare ale sibienilor mandri si manierati. Va pupa fata!
Raspunde

dublu

Acum 3 ani

aaaaa sa stii ca ai dreptate. Sibiul e departe de capitala bunelor maniere. O zice un sibian 100%.
Raspunde

Un stramutat de mult

Acum 3 ani

Ce penibilitati indecente la VOI ...acolo ! HALAL (turcism!) comentarii... In zisul Occident POLITETEA este inerenta ! SPOR in ZADAR ... din pacate...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus