Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Actualizare. Cursa WizzAir Memmingen - Sibiu s-a anulat

Actualizare. Cursa WizzAir Memmingen - Sibiu s-a anulat

Actualizare: Deși inițial era vorba despre o amânare cu două ore ale zborului, s-a decis anularea acestuia. Conform purtătorului de cuvânt al Aeroportului Internațional Sibiu, compania WizzAir a decis amânarea zborului, iar pasagerii au fost redirecționați spre alt aeroport.

Știre inițială: Pasagerii ce trebuiau să ajungă la Sibiu cu o cursă a companiei aeriene WizzAir de la Memmingen la ora 16:55 vor sosi la destinație mai târziu. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, cursa s-a amânat cu două ore. 

Așadar, pasagerii WizzAir vor ajunge la destinație în jurul orei 19:00. „Cursa Memmingen-Sibiu are două întârziere. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, aeronava va placa cu două ore mai târziu din Germania. În aceste condiții, pasagerii vor ajunge la Sibiu  mai târziu decât era programat zborul inițial”, spune Alexandra Păcurar, purtător de cuvânt al Aeroportului Internațional Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5246

Comentarii

2 comentarii

McD

Acum 6 ani

Cursa Memmingen-Cluj a decolat din Germania. Unde au fost conditiile meteo nefavorabile? In Sibiu sau in Germania?
Raspunde

gorby

Acum 6 ani

sint niste nenorociti am stat pe aeroport la memmingen 3 ore si pe urma au anuntat ca au anulat cursa va a anunta motivele atit de pe aeroportul memmingen si sibiu se decola si ateriza am fost sfaruitii sa plecam de pe alte aeroporturi am facut programare pentru a doua zi cu plecare de pe aeroportul nunberg cu destinatia sipiu tot cu compania wizzair cu plecare la ora 14 ,am ajuns la aeroport am predat bagajeleiar la ora 14 am fost anuntatii ca decolam la ora 17 la ora 16,30 sintem anuntatii ca sa anulat cursa si chematii sa ne luam bagajele o bataie de joc plimbatii din aeroport in aeroport pe banii nostri sifara a primio motivare sau sa ne explice cineva ce se intimpla niste nenorociti voi da compania in judecata
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus