Sâmbătă,
15.06.2024
Innorat
Acum
13°C

9.000 de articole pirotehnice și petarde, confiscate de polițiști, la Piața Cibin

9.000 de articole pirotehnice și petarde, confiscate de polițiști, la Piața Cibin

Polițiștii sibieni au identificat două societăți comerciale care comercializau ilegal petarde și au întocmit două dosare penale pentru operațiuni fără drept cu articole pirotehnice, în cadrul unei razii desfășurate luni, în zona Pieței Cibin. Au fost confiscate aproximativ 9.000 de articole pirotehnice, petarde de dimensiuni mici și medii.

În data de 18 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune specifică de combatere a comerțului ilicit și a operațiunilor ilegale cu articole pirotehnice în zona Pieței Agro – Alimentare Cibin din municipiul Sibiu, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. Au fost verificate cinci societăți comerciale.

 Polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 de lei pentru neafișarea la raft a prețului produselor. De asemenea, au fost confiscați 519 lei reprezentând sumă nefiscalizată.

Polițiștii din cadrul S.A.E.S.P. au identificat două societăți care comercializau ilegal petarde și au întocmit două dosare penale pentru operațiuni fără drept cu articole pirotehnice. În cauză, au fost confiscate aproximativ 9.000 de articole pirotehnice, petarde de dimensiuni mici și medii.

Acțiunile de verificare și control vor continua în întregul județ până la începutul anului viitor, se mai arată în comunicatul amintit.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Simion

Acum 6 ani

Erau pesedisti. Puscarie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus