Sâmbătă,
11.07.2020
Cer Senin
Acum
16°C

Primul stadion din România cu terenuri pe tribune

22 Decembrie 2017 13:13

Primul stadion din România cu terenuri pe tribune

Arena ”Știința” va fi reconstruită de la zero, într-un proiect care se ridică la câteva milioane de euro și va beneficia în acest sens de terenuri pe tribune, a anunțat prorectorul Dan Daniel de la Universitatea Politehnica Timisoara (UPT).

Costurile proiectului vor fi acoperite din fondurile proprii ale Universității Politehnica Timisoara plus alte surse. În momentul de față, mai anunță prorectorul Dan Daniel, se lucrează la realizarea proiectului tehnic. Pe acest stadion evoluează în momentul de față ASU Politehnica Timișoara, echipa suporterilor bănățeni.

O galerie foto cu proiectul stadionului este disponibilă pe Digisport.

Comentarii

3 comentarii

Cornelul

Acum 2 ani

In curand, tot la Timisoara, trenuri cu sine pe deasupra si linia electrica intre roti. Deasemenea, Drumuri cu terasament peste asfalt, plescavita invelita in carne, cu paine la mijloc
Raspunde

MB

Acum 2 ani

La cum e scris articolul asta de trei randuri, suna a stire de la Caracal, mai ales pt cei care nu stiu despre ce e vorba :) Tribuna este orientata spre terenul principal, cele de deasuprea fiind probabil de antrenament sau de "mini-fotbal"
Raspunde

Daniela Ciocanea

Acum 2 ani

Știre scrisă de caracaleni, cu caracaleni despre si pentru caracaleni
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus