Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-4°C

FC Hermannstadt a renunțat la Roman. Principala contracandidată la promovare se întărește cu jucători din Liga I

FC Hermannstadt a renunțat la Roman. Principala contracandidată la promovare se întărește cu jucători din Liga I

Echipa de fotbal FC Hermannstadt s-a despărțit zilele acestea de unul dintre cei mai experimentați jucători din lot, fotbalistul Dan Roman.

”Clubul nostru se desparte în această pauză competiţională de unul dintre cei mai experimentaţi jucători. Dan Roman, atacantul cu numărul 33, părăseşte echipa, prilej cu care îi mulţumim pentru perioada petrecută la club şi îi dorim mult succes în tot ceea ce va face”, arată reprezentanții echipei sibiene.
La capitolul sosire, deocamdată nu există nimic important de notat.

Nu același lucru îl pot spune rivalii de la Dunărea Călărași, ocupanta locului 1 în Liga 2 și principala contracandidată la promovare. Echipa lui Dan Alexa i-a adus pe fundaşul Alin Dobrosavlevici şi atacantul croat Dino Spehar, ambii jucători veniți de la echipe din Liga 1.

În acest moment Dunărea are 49 de puncte, în vreme ce FC Hermannstadt 48 de puncte. Cele două sunt favorite la promovare.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Ion de la raion

Acum 4 ani

După un tur de campionat bun, revenim cu picioarele pe pământ, tragem frână de mână... Deocamdată Sibiul nu poate menține o echipă de fotbal in liga I.
Raspunde

Sibian 100%.

Acum 4 ani

Bine ca poate Calarasu sa mentina o echipa de fotbal in liga I, .
Raspunde

sibian

Acum 4 ani

...sper sa nu faca ca cei de la FC Sibiu care in retur au vandut meciuri.
Raspunde

Andrada Durbaca

Acum 4 ani

Sa fim seriosi, Sibiul nu are nevoie de sport si cu atat mai putin de fotbal, acestea sunt pentru inculti. Avem nevoie ca de aer de teatru, de piese de teatru, de piste de biciclete, Sibiul respira cultura!
Raspunde

dragnea

Acum 4 ani

Sportul este pentru inculti???? Ce sa faci cu piste de biciclete daca sportul este pentru inculti?...uimeste-ma... Fara sport, am fi un popor de obezi care respira cultura...
Raspunde

cosmin

Acum 3 ani

sa mori tu ca Sibiul nu are nevoie de sport
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus