Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Iohannis a mers la schi. În Alba

Iohannis a mers la schi. În Alba

Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat astăzi la schi în munţii Sebeşului, în masivul Şureanu. Resortul se află în extremitatea sudică a judeţului Alba, aproape de limita cu Sibiu şi Vâlcea, pe domeniul schiabil situat la cea mai mare altitudine din ţară, au declarat, pentru Agerpres, surse de la faţa locului. Iohannis a fost în mai multe rânduri şi în iarna trecută la schi în munţii Sebeşului, pe domeniul situat la peste 2.000 de metri altitudine.

Situat la 82 de kilometri de Sebeş, domeniul dispune de opt pârtii, cu diferite grade de dificultate, în lungime totală de 11 kilometri, din care la acest sfârşit de săptămână sunt funcţionale şase. Potrivit monitorului de schi Rareş Tileagă, starea pârtiilor se prezintă "remarcabil de bine". La Şureanu, "zăpadă este din belşug, atât pe pârtii, cât şi în off-piste, datorită ninsorilor recente", a declarat, vineri, Rareş Tileagă.

Accesul spre Domeniul Şureanu se face pe DN67C -Transalpina, pe traseul Sebeş-Şugag-Lacul Oaşa, apoi pe un drum de pământ, prin Luncile Prigoanei şi Poarta Raiului.

Foto: Adevărul

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

16 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sebes Alba

Acum 6 ani

Poate cineaza cu aia cu lemnele din Sebeș
Raspunde

sibiu

Acum 6 ani

Cu aia cineaza iliescu si nastase, ca aia i-au adus in romanica.
Raspunde

Sebes Alba

Acum 6 ani

Holzindustrie Schweighofer din Sebeș 80 la sută export cherestea deflisarea pădurilor
Raspunde

Balena Rosie

Acum 6 ani

Schi la Alba ca la Sibiu a realizat cei 52 km de domeniu schiabil promisi in campaniile electorale pentru primarie. Fasss!
Raspunde

MadreMia

Acum 6 ani

Resortul...Ma lasi, bai reporter de doi lei ?!? DEX-ul explica 'resortul' tau ca fiind un biet arc..De 'statiune' ai auzit la liceul agricol la care-ai studiat?
Raspunde

vasile

Acum 6 ani

Mata Mare -... Suntem in Romania. Decat Valea Prahovei care e plina de mitici, mai bine la un Resort ... cu aer curat si fara manele ....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Veronica Vecerzan

Acum 6 ani

Cheltuie banii nostri munciti in loc sa ne creasca salariile si sa faca autostrazi!
Raspunde

Ina

Acum 6 ani

Corect, doar ca ai gresit "adrisantul", sigur te gandeai la dragnea (vezi Belina, Brazilia, etc.)! Ce treaba are presedintele cu salariile si autostrazile? Asta-i treaba guvernului (adica ar trebui sa fie)!
Raspunde

Sa plateasca vinovatii

Acum 6 ani

La Vidra nu vrea sa mearga? Poate asa dau drumul la telecabina!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus