Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Sibian prins de patru ori băut și fără permis la volan

Sibian prins de patru ori băut și fără permis la volan

Un bărbat domiciliat în localitatea Moșna a fost prins de Poliție de patru ori în timp ce conducea o mașină băut, fără să dețină permis.

Ultima oară bărbatul a fost prins chiar duminică, în data de 7 ianuarie, în jurul orei 19:00. Polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Principală de către un localnic în vârstă de 48 de ani.

”În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat”, explică reprezentanții IPJ Sibiu.
La analiza șoferului, polițiștii și-au dat seama că șoferul are antecedente.
”În ultimii doi ani, bărbatul a fost depistat de alte trei ori în aceleași condiții, conducând fără permis și sub influența alcoolului, astfel încât în data de 8 ianuarie, polițiștii l-au reținut 24 de ore pe bază de ordonanță urmând ca, în data de 9 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului”, mai spun polițiștii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

un sas

Acum 6 ani

O fi neam cu Dragnea sau cel putin cu seful politiei din sibiu ...sau o fi un extraterestru care testeaza vigilenta angajatilor de la politia rutiera....
Raspunde

Gore Tailandezu

Acum 6 ani

Nu are cum sa fie sibian!!! E oltean garantat! Sibienii sunt in calendarele bisericesti!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus