Joi,
22.04.2021
Ploi Scurte
Acum
2°C

Președintele FC Hermannstadt la reunirea lotului: Proiectul de modernizare a stadionului este în grafic

Președintele FC Hermannstadt la reunirea lotului: Proiectul de modernizare a stadionului este în grafic

Jucătorii echipei de fotbal FC Hermannstadt s-au reunit astăzi, după vacanța de iarnă. Cu această ocazie președintele clubului a dat asigurări că modernizarea stadionului municipal este în grafic.

După o întâlnire de aproximativ o jumătate de oră, timp în care fotbaliștii s-au revăzut și salutat, lotul de jucători a efectuat un antrenament ușor în parcul Subarini.

”Am așteptat cu nerăbdare să-i văd din nou pe băieți la stadion. Suntem încrezători în ceea ce putem să facem și sperăm ca aceste mișcări la nivel de lot să fie bune, să ne aducă acel plus de care aveam nevoie”, a declarat Teodor Birț, președintele echipei.
Cât privește posibilitatea de promovare în Liga I și lucrările de modernizare a stadionului, Birț se arată optimist.
”Există anumite etape și, din câte știu eu, în acest moment totul este pe făgașul  cel bun. Proiectul este în grafic. Sperăm ca în cel mai scurt timp posibil să înceapă și lucrările. Va fi o perioadă puțin mai dificilă pentru suporterii noștri, însă este mai bine să trecem acum printr-o perioadă mai puțin favorabilă în tribune și la sfârșitul verii, dacă vom reuși promovarea, să ne bucurăm cu toții de condiții mai bune”, a mai explicat Birț.
La sfârșitul acestei luni echipa sibiană pleacă în cantonament în Turcia. Până atunci președintele Teodor Birț spune că vor mai sosi jucători.
”Mai suntem în tratative cu o serie de jucători pe care ni-i dorim. În unele cazuri negocierile sunt destul de avansate. Pot să vă spun că sunt jucători care vor aduce plus valoare lotului, jucători cu experiență în Liga I, sunt convins că ne vor da siguranță”, a mai spus președintele FC Hermannstadt.
De la reunire a lipsit astăzi antrenorul Alexandru Pelici, care și-a serbat ziua de naștere.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

unu , alt satul de vorbe

Acum 3 ani

lucrările la stadion sunt în grafic..adică nu s-a făcut nimic...
Raspunde

Resuscitare anapoda

Acum 3 ani

Ce credibilitate poate avea un club cu-n asa presedinte?
Raspunde

raspandache

Acum 3 ani

La ce hal de cetățeni are Sibiul, te mai miri că are Birț credibilitate? Proștii n-au vindecare, le poți trage țepe identice fără număr, că tot o mușcă. După Fc Sibiu și Voința, asta e deja al treilea tun pe care-l dau fedegeriștii. Somn ușor boilor!
Raspunde

Nelutu Hampu

Acum 3 ani

La Sibiu avem nevoie de un stadion cu minim 80.000 locuri pentru manifestarile sportive si culturale care ne delecteaza pe toti!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 3 ani

Raspunde

o sugestie

Acum 3 ani

mai promovati si cate un jucator local, nu mai tot cheltuiti bani ...
Raspunde

Sile

Acum 3 ani

Birt asta nu-I ala care aducea masini din Germania? Mi-o vandut una cu frane praf! Unde ii Keul? Nu il vad! Buni Fodor sifoneaza bani? Stadionul peticit, nu refacut?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus