Sâmbătă,
15.06.2024
Innorat
Acum
14°C

Scutul pădurii. 6.000 lei amendă pentru un aviz neconform

Scutul pădurii. 6.000 lei amendă pentru un aviz neconform

În data de 10 ianuarie, în jurul orei 15,30, în cadrul acțiunilor de prevenire și combatere a tăierilor ilegale de material lemnos, polițiștii Serviciului Ordine Publică – Delicte Silvice din cadrul IPJ Sibiu au depistat o autoutilitară condusă în localitatea Cisnădie de către un localnic în vârstă de 28 de ani, care transporta, conform avizului de însoțire, cantitatea de 3,82 mc, din care 2,61 mc grinzi brad și 1,21 mc cherestea tivită brad. În urma controlului efectuat și a efectuării volumetriei materialului lemnos transportat împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Valea Sadului Cisnadie, s-a constatat că acesta transporta de fapt cantitatea de 5,62 mc, din care 1,80 mc grinzi brad si 3,82 mc cherestea tivită brad, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. Conform art. 19, alin. 2 lit. c din Legea 171/2010 diferența de materialul lemnos a fost confiscată și dată în custodie Ocolului Silvic Valea Sadului Cisnadie. Administratorul societății care a emis avizul neconform, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Sadu, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6.000 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus