Miercuri,
21.04.2021
Parțial Noros
Acum
9°C

Dragnea: preşedintele a ales stabilitatea (...) îi mulţumim pentru asta şi apreciem în mod deosebit

Dragnea: preşedintele a ales stabilitatea (...) îi mulţumim pentru asta şi apreciem în mod deosebit

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat miercuri, după desemnarea Viorică Dăncilă în funcţia de premier, că liderii PSD se vor reuni luni pentru a stabili componenţa Guvernului, iar în 29 ianuarie este posibil votul de învestitură.

"Preşedintele a acceptat propunerea noastră şi a desemnat-o pe doamna Viorica Dăncilă pentru funcţia de premier. Preşedintele a ales stabilitatea, în ciuda presiunilor partidelor din Opoziţie şi a altora de a refuza propunerea PSD şi îi mulţumim pentru asta şi apreciem în mod deosebit. Intrarea într-o criză politică ar fi fost un lucru grav pentru România şi preşedintele a vrut să evite asta", a declarat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

"Vom convoca Parlamentul în sesiune extraordinară, pentru ca pe 29 ianuarie să avem votul de învestitură în Parlament. Luni va fi convocat comitetul executiv PSD pentru discuta despre componenţa noului cabinet", a mai spus Dragnea.

Comentarii

2 comentarii

#Ajunge cu pesede

Acum 3 ani

Poză cu tătuca! Cuvintele-i pline de înțelepciune! Pesedei, incepeți cu laudele și limbile! Acum când e momentul reconfirmări stării de bine și normalitate ce o trăim! Hai! Dracnea, Partidul, Romaniiiiiiaaaaaa!
Raspunde

CHE GUEVARA

Acum 3 ani

“Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi Să ajung-a fi stăpână şi pe ţară şi pe noi! Tot ce-n ţările vecine e smintit şi stârpitură, Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură, Tot ce e perfid şi lacom, tot Fanarul, toţi iloţii, Toţi se scurseră aicea şi formează patrioţii”. PSD= CIUMA ROSIE!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus