Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Un sibian s-a ales cu dosar penal pentru un braț de lemne

Un sibian s-a ales cu dosar penal pentru un braț de lemne

Un bărbat din Hosman s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii l-au prins transportând puțin peste un metru cub de lemne fără acte.

Evenimentul a avut loc în data de 20 ianuarie, pe raza localității Hosman.

”Cu această ocazie, a fost identificat și oprit pentru control un atelaj hipo condus de către un localnic în vârstă de 22 de ani care transporta cantitatea de 1,5 mc material lemnos, specia frasin.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că materialul lemnos provine din tăierea ilegală a arborilor aflați în zona localității Hosman, astfel încât, pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori, respectiv furt de arbori”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Dealul Sibiului.

Cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Nocrich.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Jakob

Acum 4 ani

Sigur sigur pe asta l-au prins saracul, dar aia care fura cu TIR-ul pot fura linistiti.
Raspunde

altul

Acum 4 ani

Daca fura de unul singur...
Raspunde

lol

Acum 4 ani

Norma de verificare este de jumate de hectar de padure, dupa asta poate sa intre in parlament...
Raspunde

Nicoleta din V Aurie

Acum 4 ani

Sibian din Hosman ? ...sa radem sau sa nu radem ?
Raspunde

Gruia

Acum 4 ani

N-ar trebui să se ia în considerare, doar a furat mai puțin de 4%. Ești OK în România dacă furi 4%, ești considerat chiar elită.
Raspunde

Hosman

Acum 4 ani

Da dar ca o fost și lo tăiat ca Rupea sirmele de curent si alti care fură cu pădurari Carei problema ce politia nu vede sau ???? Cîte lemne trebuie să-ți dea de la primărie și unde sint metri cubi de la pădurari întrebarea si răspunsurile undei ??????
Raspunde

Hosman

Acum 4 ani

Pădurari de la Hosman cîte mașini plecau noaptea din Hosman pe la 11 noaptea și mai ales cîte mașini erau în pădure și le încarca cu lemne si iesesu direct în șosea pline estea nu se mai văd așa stau lucrurile în satu Hosman toată treaba că poliția nu vede nimica ????
Raspunde

Ion

Acum 4 ani

PSD sa schimbe si legea aceasta ! Sa puna un prag ca la abuzul in serviciu ! Daca fura pana in 2 mc (de exemplu ) sa nu fie considerat furt !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus