Vineri,
07.10.2022
Ploi Scurte
Acum
4°C

FC Hermannstadt a câștigat primul amical al iernii, împotriva unei echipe de Liga 1

FC Hermannstadt a câștigat primul amical al iernii, împotriva unei echipe de Liga 1

Echipa de fotbal FC Hermannstadt a câștigat marți primul meci amical al perioadei de pregătire, scor 3 la 0 cu ACS Poli Timișoara.

Partida a avut loc pe terenul sintetic din Parcul Subarini și a fost dominată de echipa sibiană. Golurile au fost marcate de Lupu (min. 1), Dumitriu (min. 3) și Petrescu (min. 18).

Adevrsarii nu s-au menajat deloc și au jucat în formulă de la Liga 1: Straton – Străuț, Melinte, Bouslimi, Șeroni – Artean, Vașvari – Ciucur, Bîrnoi, Doman – Kayondo.

FC Hermannstadt continuă serie meciurilor amicale, înainte de a pleca în cantonamentul din Turcia.  Mâine, 24 ianuarie, de la ora 15:00, sibienii vor întâlni echipa Performanţa Ighiu, iar vineri, 26 ianuarie, de la ora 12:00, echipa ASR Braşov.

Toate meciurile se vor disputa pe terenul sintetic de la Stadionul Municipal iar accesul fanilor este liber.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus