Luni,
20.09.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

Mihai Șora laudă  #văvedemdinSibiu: vocea mea se adaugă vocii voastre

Mihai Șora laudă  #văvedemdinSibiu: vocea mea se adaugă vocii voastre

Filosoful și eseistul Mihai Șora a distribuit pe pagina sa de facebook transmisiunea live a protestului de astăzi #văvedem, din fața sediului PSD din Sibiu, lăudându-i pe protestatari pentru spiritul lor civic, care îi poate salva pe români de impostură, de hoție, de asaltul, dezmățul și vacarmul neghiobiei.

"Nu doar că am mare încredere în spiritul civic al acestor tineri, dar sunt convins că el ne poate salva de impostură, de hoție, de asaltul, dezmățul și vacarmul neghiobiei." "Dacă – din viața românească a ultimilor ani – ar fi ceva de transmis mai departe, atunci tocmai această deșteptare civică ar trebui aleasă și cultivată. EA să ne fie prezentă în minte ori de câte ori ne încearcă disperarea sau lehamitea. Bravo vouă, oameni buni! Trag nădejde că veți găsi, în călătoria de la Bruxelles, ființe responsabile care să vă asculte și să vă înțeleagă.  Vocea mea se adaugă vocii voastre," scrie filosoful pe facebook.

Citește și Mihai Șora: “Mulțumesc, Sibiu! La București suntem mai singuratici…”

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Social

Acum 3 ani

Nu mai luați pauză, domnu'Apostu așa spunea ieri, că face o pauză sau nu mai primiti mălaiul în ,,pauză,,
Raspunde

politrucul

Acum 3 ani

I-a dat voie tanara sotie sa vorbeasca?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus