Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

A furat 7.000 de lei din portofelul unei femei

A furat 7.000 de lei din portofelul unei femei

O sibiancă în vârstă de 21 de ani este suspectată că ar fi sustras suma de aproximativ 7.000 de lei din portofelul altei femei, aflată în incinta unei societăți comerciale.

Ieri, 30 ianuarie, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut o sibiancă bănuită că a sustras banii din portofelul altei femei, în municipiul Sibiu, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

În 19 ianuarie, în jurul orei 11,30, o femeie a reclamat faptul că, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale, o persoană de sex feminin, necunoscută, i-ar fi sustras din portmoneu suma de aproximativ 7.000 de lei. În urma cercetărilor efectuate, în data de 30 ianuarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat și prins o sibiancă în vârstă de 21 de ani, bănuită că ar fi sustras suma de bani.

Sibianca a fost reținută 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, în data de 31 ianuarie, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus