Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Accident grav pe Valea Oltului: Impact frontal după o depășire pe viaductul de la Cârligul Mic

Accident grav pe Valea Oltului: Impact frontal după o depășire pe viaductul de la Cârligul Mic

Actualizare, ora 13.43

Traficul a fost reluat. Se circulă deocamdată alternativ, pe o bandă, în preajma accidentului.

Știrea inițială:

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu câteva minute pe Valea Oltului, chiar pe viaductul de la Cârligul Mic.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea, un autovehicul care circula înspre Râmnicul Vâlcea dinspre Sibiu a intrat în depășire pe marcajul continuu și apoi s-a lovit frontal de o altă mașină care circula regulamentar înspre Sibiu.

Din primele informații sunt patru victime, dintre care una rănită grav.

”Şoferul primului autovehicul, care circula pe sensul de mers Sibiu - Râmnicu Vâlcea, a efectuat o depăşire neregulamentară şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu cel de-al doilea, care circula regulamentar.  În urma impactului au rezultat patru persoane rănite uşor. Traficul rutier este oprit momentan pe ambele sensuri de mers, în vederea acordării de îngrijiri medicale victimelor şi efectuării cercetării locului faptei”, a transmis și centrul Infotrafic al IGPR.
accident valea oltului

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

McD

Acum 6 ani

da, unii se grabesc spre moarte, pacat de cel nevinovat...boul celalalt mai bine sarea cu masina in Olt...
Raspunde

Un Porc

Acum 6 ani

Speram ca cel care a cauzat accidentul sa fie ranit grav si sa ramana marcat tot restul vietii. Nu imi pot manifesta nicio urma de empatie sau umanitate fata de aceste primate ce se considera invincibile si nemuritoare, si care omoara oameni nevinovati pe drumuri.
Raspunde

X

Acum 6 ani

Vinovat este cel cu Tiguanul iar cel grav ranit sigur este cel din masina mica.
Raspunde

xx

Acum 6 ani

Care masina mica? BMW-ul este mai mare decat Tiguanul.
Raspunde

Law

Acum 6 ani

Sunteti niste nesimtitii cei ce comentatii urat ! Fiecare om greseste si in plus inainte sa lasati un com aiurea mai bine vati gandii ca poare era si el obosit si a atipit ! Fiiecare vrea sa ajunga cat mai repede acasa ! NESIMTITILOR !! Cei ce vb aiurea!
Raspunde

Triplu X

Acum 6 ani

Daca erai tu in masina mica "marca BMW" si erai pasagerul ranit grav, tratai cu aceeasi blandete "greseala" celui care a facut depasirea? (poate ca daca a atipit trebuia sa se odihneasca sau ceva...?) Sa inteleg ca poti sa omori oameni pe drum dar hai sa-i intelegem pe cei care o fac pt. ca nu stim ce a fost in "capul" lor, doar au gresit? Doamne fereste sa fie victima cineva din familia cuiva care posteaza cum ai fi tu, doamne fereste spun, nu doresc la nimeni asa ceva, dar nu cred ca trebuie sa iei apararea celor care fac accidente...... ancheta este in desfasurare....
Raspunde

Tomi

Acum 6 ani

Daca esti obosit TRAGI PE DREAPTA si te odihnesti nu ? Uite unde duce GRABA, ce repede a ajuns la destinatie .
Raspunde

jilted

Acum 6 ani

cel cu tiguan circula inspre valcea, deci el e cel vinovat. cat de cretin sa fii sa depasesti pe pod linie continua. sa crape drakului
Raspunde

Anonim

Acum 6 ani

Ba in pana mea ganditiva de doua-ori in ainte sa comentați aiurea in p******** Eu am fost in tiguan si nu am pățit mai nimic si nici din BMW nu a fost cineva rănit doar Varul meu dar am scăpat cu bine toți ,.........
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus