Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Locuri de muncă: Una dintre cele mai apreciate companii din Zona Industrială face angajări

Locuri de muncă: Una dintre cele mai apreciate companii din Zona Industrială face angajări

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate companii din Zona Industrială Vest a Sibiului face angajări în această perioadă.

Uzina NTN-SNR Rulmenţi Sibiu, căci despre ea este vorba, face parte din Grupul NTN SNR, situat pe al treilea loc mondial în topul producătorilor de rulmenţi.

”La noi, performanţă, proximitate, spirit de echipă, respect, profesionalism nu sunt doar simple declaraţii de intenţie, ci valorile care ne animă şi ne ghidează permanent activitatea”, spun reprezentanții companiei.

Conform anunțului postat pe platforma de locuri de muncă a Turnul Sfatului, NTN-SNR Rulmenți caută să angajeze inginer de proces.

Cei interesați de job trebuie să știe că printre atribuții se numără garantarea și obţinerea de produse la calitatea cerută de client, prin respectare proceselor de producţie şi supravegherea continuă a costurilor prin reducerea consumurilor inutile. Acest lucru poate fi obținut doar în baza cunoaşterii procesul tehnologic, după elaborarea metodelor de lucru și gestionarea utilajelor.

Candidații trebuie să aibă studii superioare de inginerie, cunoştinţe în prelucrarea metalelor la rece si la cald, debitare, frezare, rulare, rectificare, slefuire, iar experienţă profesională în posturi similare constituie un avantaj. Limbile engleză sau franceză, de asemenea constituie un avantaj.

Mai multe detalii se pot obține la adresa de e-mail: recrutare@ntn-snr.ro ori la nr. de telefon : 0269.203.514; 0374.390.355.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus