Vineri,
22.09.2023
Cer Senin
Acum
15°C

Incendiu la viitorul sediu Visma | Foto Video

Incendiu la viitorul sediu Visma | Foto Video

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au fost solicitați să intervină azi-noapte, în jurul orei 23:50, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire în construcție de pe Șoseaua Alba Iulia.

Este vorba despre clădirea situată pe șoseaua Alba Iulia, între magazinul Penny Market și hotelul Select.  Lucrările la clădirea de pe șoseaua Alba Iulia au început la finele lunii aprilie 2017 iar la finalul construcției vor găzdui un nou sediu Visma.

În urma incendiului, au ars instalația electrică din clădire, mase plastice și s-au deteriorat pereții. Pentru evacuarea fumului din clădire, au fost sparte geamurile.

Conform reprezentanților ISU Sibiu, focul ar fi pornit de la aparate electrice de încălzit, lăsate sub tensiune. Incendiul a fost stins la scurt timp, fără alte probleme.

Nu au fost înregistrate victime.

incendiu visma (3) incendiu visma (2) incendiu visma (1)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

scara

Acum 5 ani

daca inghesuim toate cladirile pe orice petec. bine ca nu era data in folosinta ardeau it-istii ca hartia
Raspunde

unu

Acum 5 ani

mizeria asta de cladire e in china sau in africa? Numai acolo vezi asemenea cosmelii de "cladiri de birouri". din imagini arata ca o maghernita!
Raspunde

Clau

Acum 5 ani

Daca era dată în folosință erau toate sistemele de protecție active Exista șanse să fi fost pus foc intentionat
Raspunde

hmm

Acum 5 ani

langa blocurile in constructie de langa dedeman se ard(eau) noaptea constant deseuri rezultate de la materialele de constructie. nu m-ar fi mirat daca o situatie similara ar fi fost aici...
Raspunde

...

Acum 5 ani

Nu exista spatiu suficient in jurul cladirii pentru astfel de situatii de urgenta. Si din pacate nu e singura cladire din oras in aceasta situatie... Urbanismului nostru insa i se pare ok. Asteptam situatii cu victime probabil, un nou Colectiv
Raspunde

raspandache

Acum 5 ani

Dacă arde ca o torță dinainte de a fi gata construcția vă dați seama ce calitate grozavă garantează investitorul ăla :)) Aștept cu interes primul cutremur, oricum nu e departe, poate se gândește vreo agenție de pariuri să pună cote pentru ce clădiri/cartier pică mai întâi. Sunt interesat să mizez pe așa ceva.
Raspunde

scara

Acum 5 ani

ce constructie de kkt!! lucru' slab dar batem toba ca suntem grozavi!
Raspunde

Ovidiu

Acum 5 ani

Cladirea este in constructie nefiind finalizata exterior si mai ales interior. Focul o provenit de la o instalatie de incalzire folosita de muncitor nicidecum de la instalatia electrica a cladirii. Unii comenteaza doar sa se afle in treaba, parereologi.
Raspunde

unu

Acum 5 ani

mestere, tu constuiesti maghernite de-astea, folosite pe post de "cladiri de birouri"? De-asta apari sa iei apararea, tot a improvizatie arata, dar tu poti spune ce vrei! Si ce cauta muncitorul ala noaptea acolo? De ce nu le asigurati conditii de cazare demne de 2018 ?
Raspunde

ovidiu

Acum 5 ani

Mai precis sunt persoana care o sunat la 112, cladirea fiind in raza mea vizuala. Cladirea nu este finalizata avand doar structura si geamuri. Exteriorul nu este gata iar la interior probabil sunt in faza de instalatii si rigips. Nu era nici un muncitor in cladire, altfel ar fi prevenit si alertat ei insisi pompierii. Ori or uitat un calorifer electric in priza si pornit, ori or folosit surse de incalzire pentru a grabi uscarea peste noapte a materialului folosit pentru pereti. Eu stiu doar ca am vazut fum alb care in decusrs de 5 min s-o intensificat ajungand sa aiba si culoare neagra. Flacara nu s-o observat decat dupa circa 15 min de la sosirea pompierilor. Probabil intrarea lor o dus oxigenarea interiorului.
Raspunde

Ionut

Acum 5 ani

Salut Ovidiu, Sunt o persoana direct implicata in aceasta situatie, imi poti spune si mie la ce ora ai observat si anuntat pompierii? Si daca poti spune la ce etaj s-a observat in prima faza. Multumesc! Astept cu mult interes mesajul tau!
Raspunde

ovidiu

Acum 5 ani

Salut Ionut, ovidiustefan.lupean@yahoo.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus