Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

Hornbach anunță afaceri de peste 3,3 miliarde de euro. Compania face angajări la Sibiu

Hornbach anunță afaceri de peste 3,3 miliarde de euro. Compania face angajări la Sibiu

Compania de bricolaj Hornbach a anunțat recent o creștere a cifrei de afaceri, în primele nouă luni ale anului 2017-2018, cu 5,1%, la 3,3 miliarde euro.

Dezvoltarea se face simțită și la Sibiu, unde compania face angajări în această perioadă.

Fondată în anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul construcțiilor și grădinăritului care se poate mândri cu o istorie de 6 generații. În acest moment, concernul deține 156 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 6 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara și Sibiu).

”Conceptul comercial și gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea proiectelor clienților. HORNBACH le garantează acestora prețuri mereu mici, fiind lider de piață pe acest segment. În plus, calitatea excelentă a consultanței și a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumărate studii și teste independente”, spun reprezentanții companiei, într-un comunicat de presă.
Conform unor anunțuri de angajare postat pe platforma de locuri de muncă a Turnul Sfatului, Hornbach recrutează în această perioadă lucrători comerciali și casieri.

Cei interesați trebuie să știe că Hornbach oferă angajaților următoarele: Formare profesională în cadrul companiei; Oportunități reale de promovare în cadrul companiei; Salariu atractiv și un sistem de premiere în funcție de implicare și performanțe individuale; Posibilitatea de a lucra alături de o echipă dinamică și motivată; Un loc de muncă sigur într-un ambient modern.

Mai multe detalii găsiți vizualizând anunțurile de aici și aici. CV-urile se pot trimite la adresa de e-mail: hr_ro@hornbach.com.

De decenii, Hornbach este considerat un angajator de top, în acest moment având circa 18.000 de angajați care contribuie la succesul companiei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Gruia

Acum 4 ani

Stiti cumva daca se cere condica de prezenta? S-a intors poetul Vancu de la Bruxelles? Haideti fratilor sa-l ajutam, sa-i punem CV-ul sa nu stea omul asa fara loc de munca.
Raspunde

Marius

Acum 4 ani

Cu jegu de lisan Lucrati voi. Sa stii cat e de scârbă nu ti vine sa mai mergi la lucru.. .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus