Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Weekend-ul 9-11 februarie are multe surprize pregătite pentru ascultătorii de muzică live, dar și pentru practicanții sporturilor de iarnă. Timp de trei zile, sibienii se pot bucura, printre altele, de concerte la câteva dintre cafenelele orașului, dar și de câteva ore de teatru sau film. 

Vineri, 9 februarie

Ziua de vineri începe cu două filme la Cinematograful Arta. Este vorba despre „The Star”, film animat pentru copii, de la ora 14:00, și „Fifty Shades Freed”, pentru cinefilii mai în vârstă, de la orele 16:00, 18:30 și 20:45.

Asociația My Transylvania pregătește de la ora 19:00 o degustare muzicală la Syndicat Gourmet, pe ritmuri italienești. De la aceeași oră, la Teatrul Național Radu Stanca se joacă „De veghe la Taj Mahal”, iar la Oldies Pub este programat să înceapă concertul susținut de Days of Confusion & Cenușa Soarelui.

Petrecerea continuă la Atrium, cu un wine & jazz party de la ora 20:00 și cu un Karaoke Party în Nordic Folk Pub, de la ora 21:00. O oră mai târziu este programat să înceapă un alt concert, de această dată în Imperium, „The chaos in my mind”, de la ora 22:00.

Sâmbătă, 10 februarie

Ziua de sâmbătă începe cu Ski & Snowboard 4 x Cross, la Arena Platoș, de la ora 9:00. Pentru cei mici sunt pregătite două ateliere de creat povești, de la orele 10:00 și 12:00, la Teatrul GONG. Tot aici, de la orele 11:00 și 18:00 se joacă spectacolul „Rapunzel”.

La Radu Stanca, de la ora 19:00, se joacă „Oscar și Buni Roz”.

Concerte sunt programate și la Imperium Pub și la Nordic Folk Pub. La Nordic, Marius Matache va urca pe scenă de la ora 20:00, iar la Imperium vor cânta Maria Cojocaru și Mihai Pitan, de la ora 21:00.

Duminică, 11 februarie

Ultima zi de weekend începe din nou cu activități la munte. Arena Platoș găzduiește, de la ora 9:00, MTB Winter 4 x Cross. Micuții sunt așteptați la Teatrul GONG de la ora 11:00, la „Povestea lui Rapunzel”.

Mai pe seară, mai exact de la ora 19:00, iubitorii de artă teatrală sunt așteptați la spectacolul „Iubire cu năbădăi”, la Teatrul Național Radu Stanca.

Duminica se încheie cu două noi concerte. În Atrium Café, de la ora 21:00, sunt așteptați să urce pe scenă Țapinarii cu un concert Anti Valentine’s Day, iar la Troubadour, de la aceeași oră, vor cânta Farfarello.

Programul complet al filmelor de la Cinematograful Arta poate fi accesat aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

scepticul

Acum 6 ani

Nu mai protestam? Ce s-a intamplat cu protestele? Asa, dintr-o data, liniste? E ordin de la centru?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus