Duminică,
09.05.2021
Partial Noros
Acum
4°C

Protest la Sibiu, duminică seara: „Toți pentru Justiție și fiscalitate coerentă!”

Protest la Sibiu, duminică seara: „Toți pentru Justiție și fiscalitate coerentă!”

Un nou protest este anunțat pentru această seară la Sibiu. Marșul programat să înceapă la ora 18:00 în Piața Mare poartă sloganul „Toți pentru Justiție și fiscalitate coerentă!”. De la aceeași oră, este anunțat un protest și în Piața Victoriei din Capitală. 

Organizatorul protestelor a primit și aviz de la Primăria Sibiu, pentru manifestarea de la ora 18:00, la care sunt așteptate până la o mie de persoane. Conform acestuia, în cazul în care se vor strânge peste 500 de persoane, protestatarii vor porni în marș până la Farmacia 24 și înapoi.

Creatorii evenimentului de pe facebook anunță și câteva puncte pe lista de cerințe pregătite pentru protestul de duminică seara.

„1. Vrem ca Justiția să rămână independentă; prin urmare solicităm retragerea integrală a proiectului de modificare a legilor Justiției! 2. Vrem retragerea integrală a proiectului de modificare a Codului penal și a Codului de Procedură Penală! 3. Cerem demisia tuturor persoanelor cu probleme penale din funcții publice! 4. Modificarea legilor fiscale adoptate, în vederea restabilirii unei fiscalități normale și coerente! 5. Cerem demisia tuturor artizanilor proiectelor de lege și legilor menționate anterior! 6. Vrem demnitate, transparență și competență din partea persoanelor cu funcții publice!”, se arată pe Facebook.
Până la momentul publicării acestui articol, doar 98 de persoane au anunțat că participă, în timp ce alte 733 sunt interesate, conform evenimentului creat pe Facebook pentru această seară.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

dancp2

Acum 3 ani

succesuri pe cind un miting impotriva ideilor fascistoide a lui frau turcan? de data asta nu sint cu voi
Raspunde

Alzara 1918

Acum 3 ani

Oare “ fiscalitate cotectă (!) “ nu înseamnă eliminarea tuturor privilegiilor ?
Raspunde

Baba fodor si fuego

Acum 3 ani

Pe cand protest impotriva mortaciunii din primarie?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

lol

Acum 3 ani

Atunci cand vor protesta mortii-votanti din teleorman....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus